[]

Enpara mı Cepteteb mi

Ivır zıvır işler için ufak meblağlı bir hesap açmaya karar verdim.

Empara mı yoksa cepteteb mi daha iyi? Hangiisne başvurmalı.


 
Tercihim Enpara olurdu.


  • birdenbire  (07.12.19 21:42:09) 
ana hesap olarak kullamayacağım. mesela spotify fatura gibi ufak tefek ödemeleri yapmak için.


  • Jeckson  (07.12.19 21:56:38) 
enpara daha güzel. ikisini de kullandım.


  • jelly bear  (07.12.19 21:58:54) 
ikisi de var yıllardır.
ikisinin de faydasını gördüm.
al gitsin, ne kaybedersin?
  • işimdeyim gücümdeyim  (07.12.19 22:03:29) 
Cepteteb için bilgim yok.

Enpara'dan memnumum. Özellikle müşteri hizmetleri epey iyi. Daha dün kredi kartı ile ilgili merak ettiğim bir sorum için aramıştı. Görüşme bittikten birkaç dakika sonra arayıp, ilgili konu hakkında bir bilgi verdi.

Enpara'yı birikim için açmıştım. Maaşımın bir kısmından Euro alıyorum. Türk lirası ise Gecelik Birikimde duruyor. Spotify ve Netflix'i bu ay itibariyle Enpara üzerinden ödemeye başladım.
  • put it in your appropriate place  (07.12.19 22:28:33) 
cepteteb havalanlarinda ucretsiz hizli gecis hakki veriyor. eger sik sik ucak yolculugu yapan birisiysen cepteteb daha mantikli olur.


  • crucio  (08.12.19 03:14:00) 
her ikisinden de açtır, enpara'yı kullan.
Ama ikisinden de açtır, masrafı yok bir derdi yok.

Enpara en küçük paraya bile faiz veriyor, cepteteb 2500 liranın üzerindeki parana faiz veriyor.
Mesela 3000 lira koyarsan hesaba enpara'dan 3000TL için faiz alırsın, cepteteb'de 500 lira için faiz alırsın.

Ama cepteteb'in de havaalanında vs. güzel avantajları var. O yüzden her ikisini de al.
  • michael_knight  (08.12.19 11:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.