[]

kabin memurluğu

Sıfırdan heves edip başlamak istesem nasıl bir yol izlemem gerekiyor neler yapmam, ne gibi sertifika ya da eğitimlerden geçmem gerekiyor. Varsa işin uzmanları yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ingilizcemin yeterli olacağını düşünüyorum, onun haricinde diyelim.

teşekkürler şimdiden :)

 
Hic bir seye ihtiyacin yok.

Thy icin konusursak,personel alimi aciklandiginda basvuruyorsun,once yabanci dil sinavini hallediyorsun,sinavdan gecersen,boy kilo vs dis sartlarinda uygunsa surecin basliyor.alman gereken butun egitimleri tk dan aliyorsun,once temel bilgi sonra ucak egitimlerin oluyor.hepsini basariyla bitirir,sinavlarini halledersen calismaya basliyorsun.
  • duptıs  (07.12.19 03:11:15 ~ 03:11:50) 
@duptıs
Ucak egitimlerinde ne ogretiyorlar? Slide'larin acilmasi, havuzda ziplama falan onlar mi?

  • fxinturevi  (07.12.19 06:40:23) 
duptis haklı fakat sıralama biraz daha değişik. En azından benim zamanımda öyleydi.
Başvurunuzu uygun bulurlarsa sizi görüşmeye çağırıyorlar. Önce boyunuzu, kilonuzu vs ölçüyorlar. Genelde kollarınızı kaldırdığınızda ulaşmanız gereken bir yükseklik oluyor, onu tutturabilirseniz, kilonuz da uygunsa diğer sınavlara geçiriyorlar.

Eğitimler sırasında her şeyi öğreniyorsunuz, ülke ülke havaalanı kodlarından bir nevi müşteri hizmetleri çalışmalarına, teknik bilgilere, ilk yardıma, atlama zıplama türü şeylere, saç makyaj vs gibi konulara o eğitimler sırasında değiniyorlar. Havayollarının kendi kriterleri de oluyor, çalışmaya başladıktan sonra çeşitli zamanlarda girmeniz gereken sertifika sınavları, yabancı dil yeterlilik sınavları vs.
  • sopiro  (07.12.19 11:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.