[]

bıttım sabunu kullanan var mı aranızda?

varsa

1) nereden aldınız?
2) saç için olumlu etkisi oldu mu?
3) sedef/egzama için olumlu etkisi oldu mu?

 
Ben de merak ediyorum.


  • bitse de gitsek  (06.12.19 23:03:34) 
Batman'dan alıyorduk ama aktarlarda da satılıyor.
Bir ara şampuanı bırakıp tamamen bıttım sabununa döndüm, 1-2 ay sonra ciddi kuruluk ve kaşınma oldu. Bıraktım.
Sedef var bende ama olumlu bir etkisini görmedim
  • PoscheN  (06.12.19 23:04:55) 
1- Hatay'dan almistim yanlis hatırlamıyorsam
2- hicbir halta yaramadi, samouandan sasmayacan.
3- egzamam olmadigi icin bilmiyorum.
  • stavro  (06.12.19 23:45:24) 
Bu çeşit sabun işini kim çıkardıysa millet iyi ekmek yedi ha, hocam o şifası şu şifası dediklerinin hepsi yalan dolan. Benim hanım da yapıyo sabun. Temizliyo mu ona bak.


  • antihero  (07.12.19 10:27:56 ~ 14.08.20 01:59:07) 
sedef icin bilemeycegim ama sac icin olumsuz etkisi olmadi diyeyim, yani normal sampuanlarin icindeki kimyasallari vucut emiyor, buna dair kuskum yok, bununla ilgili yayin okumustum. fakat o kimyasallar sayesinde saclar yumusacik oluyor, sampuan bozulmuyor, bol bol kopuruyor. yani ne icin neyi feda ettiginizin bilesiniz diye soyluyorum.

benim ise yarayan rutinim su sekildeydi, sabunla sac yikama, gayet de uzun saclarim bu arada, kurek kemigine geliyor, durulama sirasinda bir sprey ile beyaz sirke su karisimi uygulama, bu uygulama sirasinda saclarimi tariyorum ayrica, en son sadece suyla durulama, saclari kurutmaya baslamadan once bir cesit yagi cok cok az kullanarak, saclari tekrar tarama sonucu super saclar sifir kimyasal, fakat gordugunuz uzere uzun ve yorucu bir surec, simdi o yuzden usendigimden yapmiyorum am bu rutin yuzde yuz calisiyor, sadef falan icin de kesin denerdim, bu arada evde bol bol beyaz sirke stoklayin, borular tikanmasin diye arada dus zeminini gideri sirke ile yikamak gerekiyor.
  • mavicorap  (07.12.19 14:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.