[]

kredi kartı bilinmeyen harcama

normalde mobilden kredi kartı sekmesinde kredi kartıyla yaptığım bütün harcamaları görebilirdim o dönemin. bu sefer 130 lira borç görünüyor ancak hiçbir harcamamı göremiyorum. gene ödedim ama hatırlamıyorum böyle bir harcama yaptığımı. bunun olayı nedir müşteri hizmetlerini arasam ordan görebilirler mi harcamalarımı?




 
Offline çekim olabilir. Temassız ödeme olabilir.

Geçen hafta 100 lira kesti benim bankam da, aradığımda "şu tarihte işlem yapılmış ama kim yapmış vs göremiyoruz ekstrede gorunur" gibi saçma şeyler söylediler. Şikayet edince de çekim yokmuş offline islemmis diyip iade ettiler. Hâlâ bilmiyorum offline işlem ne
  • akatreil  (06.12.19 23:58:44) 
Kart aidatı falan olabilir.


  • kibritsuyu  (07.12.19 09:46:16) 
Borç olarak mı görünüyor, yoksa limit olması gereken az mı? Benim işbankasında limitn olması gerekenden az görünmesi sorunu var normalde offline işlemse bir süre sonra yansıması gerekir işlemlere, mh ile iletişime geçin isterseniz.


  • atom karincanin torunu  (07.12.19 09:51:40) 
kart aidatı değil. en iyisi pazartesi günü arayayım tam anlamıyla saçmalık.
borç olarak görünüyor bu arada.

  • papuayenigine02561  (07.12.19 12:13:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.