[]

yurtdışından kargoyla toz mama göndertmek

Türkiye'de bulunmayan toz halindeki 500 gr bebek mamasını bir yakınım almanyadan kargoyla bana gönderecek. Gümrük sıkıntısı yaşar mıyım? yaşamamak için ne yapmalıyım?




 
Gumrukten gecmez, bosuna yollamasib


  • oscar  (07.12.19 01:18:31) 
Eğer özel bir gereklilik yüzünden bu mamayı istemiyorsanız baby goat markasının mamalarını tavsiye ederim. Besin değerleri oldukça yüksek en azından İngilteredeki mamalara göre.


  • a man who walks alone  (07.12.19 05:27:47) 
malesef özel bir gereklilik. Ağır bir ameliyata hazırlanılıyor. Hızlı kilo alabilmesi için bu mamadan yemesi lazım. (Türkiye'de benzer bir muadil var. pepti junior. Ama onu yemiyor. kusuyor.)


  • catakutle  (07.12.19 11:24:59 ~ 11:25:25) 
bence siz duyuruyu yukariya sabitletin, belki bu aralar almanyadan gelcek biri vardir, bavuluna atar getirir, gumruk belirsizligiyle delirmemis olursunuz. en azindan bu isleri daha iyi bilen birileri cevap yazabilir veya. cok gecmis olsun.


  • mavicorap  (07.12.19 14:54:49) 
glocalzone.com şu belki çözüm olabilir fakat gıda için kurallarına bakmak lazım.


  • veri  (08.12.19 16:53:38) 
satıldığı ülkeden buraya gelecek ya da sık gidip gelen biri valizine atıp getiremez mi?


  • 9kuyruklukedi  (09.12.19 10:44:51) 
Amerika Kanada ya da Hong Kong da varsa buralardan getirebilirim.


  • monkey  (09.12.19 11:25:35) 
Cevaplar verilmiş, basit olarak reçete ettireceksiniz, muhtemelen DHL Express taşır bunu, gümrüğe geldiğinde DHL ile iletişime geçtiğinizde sizinle ilgilenilecektir diye tahmin ediyorum.


  • atom karincanin torunu  (09.12.19 12:03:18) 
400gram yaziyor paket uzerinde. ingiltere'ye de gonderiyorlar, oradan da alip getirebilirler. ben gelecek olsam getirirdim. lakin, su devirde insanlar o kadar bencil ki, yuzyuze tanidiklarima bile sunu getirir misin diyemiyorum. belki bin tane meb ogrencisi ingiltere'de doktora-master yapiyor. facebook gruplarindan bunlara ulasabilirsiniz, belki bir tanesi insan cikar getirir.

www.facebook.com

www.facebook.com

www.facebook.com

bir kaci bunlar..
  • ubi dubium ibi libertas  (09.12.19 23:11:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.