[]

ankara'da yapılacaklar

ankara'da gezilecek, yapılacak şeyler önerir misiniz? her cumartesi bir şeyler yapayım diyorum. normal gidip takılmalık bir kafe bile olabilir. gençler sanırım genelde kızılay'da takılıyor.

medeniyetler müzesi ve anıtkabir'e gittim.


 
ulusta müzeler var biri sürü. ankara kalesi var. günübirlik beypazarına gidilebilir.


  • jelly bear  (06.12.19 20:51:59) 
ben beypazarini sevmistim ama bu havada kesin cok soguk olur.


  • in vino veritas  (06.12.19 21:00:59) 
ilginizi çekiyorsa tiyatro, opera vs takip edebilirsiniz.


  • cekcekli  (06.12.19 23:51:28) 
atatürk orman çiftliği ve mta tabiat müzesi ziyaret edilebilir


  • mcsword  (06.12.19 23:59:11) 
Koç Müzesi, Etnografya Müzesi ve meraklıysan PTT pul müzesi de ilginç gelebilir.


  • retrofit  (07.12.19 10:34:17) 
valla su anda her taraf festival, illaki ilginizi ceken bir tane vardir, cankaya belediyesinin, arkadas kitabevinin meshur aylik kultur sanat rehberleri var, en azindan bir dosttan falan onlardan alin. ankara kultur sanatin en ucuz, en ulasilabilir, en cesitli oldugu sehirlerden biri, eger kisitli sure ankaradaysaniz, buradayken tadini cikarin. internetteki bir suru websitesinden de cesitli etkinlikleri ogrenebilirsiniz. lavarla mesela guzeldir.


  • mavicorap  (07.12.19 15:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.