[]

duduklu tencerenin lastigi

her yemek yapista bu lastik yemek kokusunu emiyor ve tencere (ve lastik) yikandiktan sonra kurutup dolaba kaldirdigimda dolabi yemek kokutuyor. lastigi artik pencereden disari asip birakiyorum kokusu gitsin diye ama yine de tam cozum olmadi. nasil yapmali bu kokuyu gecirmek icin?




 
Bizim düdüklüde böyle bir şey olmuyor. Bence lastiği değiştirin.


  • prole  (06.12.19 19:17:54) 
bende de yeni yeni basladi eskiden yoktu. 7-8 yildir kullaniyorum bu dudukluyu sizinki kac yillik?


  • in vino veritas  (06.12.19 19:59:40) 
Lastiğin değişim zamanı gelmiş.


  • montreal  (06.12.19 20:08:32) 
Lastigi dolaba degil de kapi arkasina falan asin.


  • nax  (06.12.19 20:25:38) 
lastigi camdan disari asiyorum.


  • in vino veritas  (06.12.19 20:34:18) 
düdüklü düzgün çalışıyor mu? 7-8 senede lastik değişmemesi entresan olmuş.
asıl sorunu basınç altında çalışmaması olarak beklerdim ama dolabı kokutuyor diyorsunuz.
dolaba saklama kabı ya da başka kaba aktararak kullanmak daha iyi bence.
ben hep saklama kabı kullanıyorum hava almaması yemek ömrünü uzatıyor ve koku falan karışmıyor.
sonrası da tencere kirletmemek adına tabak üstünde mikrodalga.
  • ozdek  (06.12.19 20:58:50) 
duduklu duzgun calisiyor orada bir sikinti yok. da dolabi kokutan ici yemek dolu tencere degil. tencerenin makinede yikanmis ve kurutulmus lastigi. dolap dedigim buzdolabi degil, tencereyi yikayip kuruttugumda koydugum normal mutfak dolabi. artik lastigi camdan disari asiyorum ama yeniden kullanacagim zaman hala koku gecmemis oluyor lastikten. bu tencere artik uretilmiyor, lastigin yedegini bulup degistiremem muhtemelen :(

tencerenin kapakli kismini sadece yemek pisirirken kullaniyorum. ne buzdolabina bu kapakla koyuyorum tencereyi ne de yemek filan isitiyorum bu kapakla. ama koku gecmiyor.
  • in vino veritas  (06.12.19 21:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.