[]

en avantajlı kredi kartı hangisi?

şu an eft havale ücreti almayan yıllık aidatı olmayan düzgün kampanyası olan en avantajlı kredi kartı hangisi?




 
Kampanyalardan yararlanan birisiyseniz bana göre bonus fix card iyi bir seçim olur, aidatsız ama kampanyalara parayla katılabilirsiniz, diğer kartlarda böyle bir seçenek yok.
Havale eft için de net Enpara tavsiye ederim ben.

  • atom karincanin torunu  (06.12.19 11:21:49) 
en temizi enpara gibi gorunuyor sizin icin, kredi karti var ve havale eft para almiyor


  • sweetoffice  (06.12.19 11:54:56) 
enpara kredi kartı. eft havale ücreti aidat vs yok. hatta düzenli kullanırsan her sene hesabına 100 tl hediye olarak yatırıyor. her ay binlerce lira market, giyim, akaryakıt gideri olan, çok sık alışveriş yapan biri değilsen bilindik bankaların kredi kartlarının çok bir esprisi yok. 10 yıldır axess kullanıyorum. güya birinci kredi kartım. yılda toplasan 10-15 tl gibi komik bir chip para verir, onun dışında henüz herhangi bir numarasını görmedim.


  • sir gawain  (06.12.19 14:30:12 ~ 14:31:34) 
cepteteb


  • contavolta  (06.12.19 15:14:31) 
Enparanın yıllık aidat ödemesi kalktı diye biliyorum ben ancak ceoteteb ile aylık harcama sözüne bonus alabiliyorsunuz. Aylık 1000 TL harcama sözüne 100 - 110 TL gibi bir bonus veriyordu. Ben iki senedir bu şekilde bonus alıyorum.


  • yercekimini kendine ceken adam  (06.12.19 22:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.