[]

Antalya'dan Ankara'ya Dosya Göndermek (En hızlı Taşıma Şirketi?)

Antalya Muratpaşa'dan Ankara Sinema Genel Müdürlüğüne bir dosyayı (Altındağ-Kale) 9 aralık mesai bitimine kadar en hızlı şekilde hangi kargo şirketi ulaştırır?




 
aras kargonun günaydın diye bir seçeneği var. ertesi gün saat 10'a kadar teslim; fakat kargoya 10 ya da 11den önce vermek gerekiyor.


  • garaser  (06.12.19 08:42:32) 
şu anda en temizi birini ayarlamanız olur bence.
bütün kargo şirketleri yılbaşı ve blackfriday mevzularından patlamış durumda.
ayın 3ünde verdiğim sipariş 10unda teslim edilecekmiş kendi programlarına göre.

otobuse ver eş dost alıp teslim etsin garanti olsun.
  • qxgviper  (06.12.19 11:49:08) 
araya haftasonu giriyor ve cogu kargo sirketi dagilmis durumda, haftalardir bekleyenler var. kargo ile çok sıkıntılı olur diye dusunuyorum; ups,dhl filan bir sorulabilir ama


  • sweetoffice  (06.12.19 11:54:16) 
aras pert olmuş durumda, günaydın servisi tamamen çökmüş. ankara'da da kimsem yok. dhl ve ups'ye bir bakayım.


  • mind mischief  (06.12.19 12:08:39) 
Eşe dosta sor otogarda bir tanıdık bul. Çaycı da olur, otobüs şoförü de, farketmez yeter ki tanıdık olsun. Ona durumu anlat bir muavin ayarlasın, muavinin cebine 20 lira harçlık koy, sağ Salim gider o evrak. Ondan sonra Ankara otogarda bir tanıdığın gitsin teslim alsın veya kurye ayarla muavinden alsın adrese götürsün. Bu işi yapanlar var.


  • yesil basli govel santor  (06.12.19 14:19:18) 
Thy kargo ile göndermiştik biz. Ama ankarada bir tanıdığınızın olması şart.


  • sacrilegious  (06.12.19 17:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.