[]

instagramda açık hesap kullanmak sizce de tehlikeli değil mi?

Profillere bakıyorum. Millet orasını burasını koyuyor. Ne bileyim özel hayatını koyuyor (yatak odası gibi).

evet kimsenin hayatına kimse karışamaz ama bunu bir de açık hesaptan yapınca, fotoların alınma ihtimali falan ya da sapığın birinin dadanma ihtimali var.

sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ettim.

olayın geri kafalı olmakla alakası yok. bu durumdan şikayetçi değilim. sadece risk durumunu konuşuyoruz.

 
sapığın dadanması için kadın profili olmak yetiyor, yatak ya da meme koymana gerek yok. zaten yatak meme koyup açık profil yapanların takipçi kasma derdi oluyor genelde, onlar da sapığa alışmış oluyor. yani demirden korksa trene binmez kimse.


  • Bruce  (04.12.19 23:48:29 ~ 23:48:57) 
bence de tehlikeli. benim hesap kitliydi instagramda. sonra komple tüm fotoları kaldırdım. ne gerek var insanların senin özel hayatını bilmesine? özelden foto istesen atmaz ama instagrama binlerce özel foto atıyorlar garip.


  • jelly bear  (04.12.19 23:49:21) 
herhangi bir verisinin kopyalanmasını istemeyen kişinin alabileceği tek önlem o veriyi internette paylaşmamaktır.

gizli profilinizi görmesine izin verdiğiniz kişilerden birinin bunu yapmayacağını nereden biliyorsunuz?

ayrıca yatak odası derken, sevişirken fotoğraf çekilip instagram'a yüklemiyorsak kim ne yapsın benim yatağımı, çarşafımı onu anlamadım.
  • işimdeyim gücümdeyim  (04.12.19 23:50:02) 
Asıl LinkedIn felaket, adamın adını yazıyorsun hangi tarihler arasında hangi okula gitmiş, ne yapmış tüm hayatı ortada. Yaşlı anası babasına yaklaşacaksın ben burdan arkadaşıyım, şöyle dostuyum bilmemne güvenlerini kazanıp dolandıracaksın, suçlu profilimizde kalitesiz olduğu için fazla sıkıntı çıkmıyor


  • speedy  (05.12.19 00:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.