[]

Ne yapmalı

Cumartesi geces barda tanıştık. Gece ve sabah muhteşem geçti.

Sonrasında 1-2 kere havadan sudan kısaca mesajlaştık. O değil ben yazdım. Geç verdi cevapları.

Salı akşamı görüştük. Bir şeyler atıştırdık. 1,5-2 saat sonra ayrıldık. Birçok konuştuğumuz şeyi hatırlamıyordu. Hoşlandığımı belli etmemeye çalışsam da anlayacak kadar akıllı.

Ama hala adımı bildiğine, rehberine kaydettiğine bile emin değilim. Birkaç görüşme önerisinde bulundum. Olumsuz cevap vermedi ama atlamadı da.

Hiç aklımdan çıkmıyor. Onunla daha uzun zaman geçirmek istiyorum. Konu sadece seks değil. Aşık oldum.

Ne yapmalıyım sizce?

Görüşmek istediğimi söylemek?
Boş boş hatrını sormak istemiyorum. Cuma ya da cumartesi görüşelim demek istiyorum. O 35 ben 39 yaş.

 
Senden hoşlanmamış ki. Ya da çok hoşlanmamış.


  • Trene çelme atan adam  (04.12.19 19:56:03) 
inceldiği yerden kopması lazım, bunun için "ben senden olması gerekenden biraz fazla hoşlandım, benzeri şeyler hissediyorsan şu gün görüşüp konuşmak isterim" gibilerinden bir şeyler de. çocuk yaşta değilsiniz, o yaşların güzelliği böyle şeyleri net konuşabilmek zaten. niyeti yoksa açıkça söyler, sen de konuyu daha kolay kapatabilirsin.


  • Bruce  (04.12.19 20:05:15) 
Kullandığını sanmıyorum. Kullanmışsa da ot mot içmiş olabilir. Sakıncası yok benim için.


  • Sellim  (04.12.19 20:11:11) 
@Bruce haklı.
Yine de aniden öyle söylemek fazla geliyorsa sana, önce bir yerlere yemeğe davet et veya bir aktivite ayarla(seks odaklı olmayan) bakalım gelecek mi. Sonra ona göre niyetini belli edersin.

  • megalomaniac  (04.12.19 20:14:45) 
görüşelim de sen de istersen vs ama sakın cok ısrar etme sapık gibi duruyor


  • mrenton  (05.12.19 01:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.