[]

Ankara Devlet Tiyatrosu öneri

Arkadaşlar merhaba, şu an oynanan oyunlardan önerebileceğiniz var mıdır ?
Kapan’a bilet almayı düşünüyorum
Önerilerinize açığım. Teşekkürler..


 
suç ve ceza, reis bey ikisini de kesinlikle tavsiye ederim.


  • garaser  (04.12.19 16:15:28) 
bu sezon oyunlarından maskeliler'i çok övdüler, henüz izlemedim.
geçen sezondan kalma kapan ve 12 öfkeli. iyidir.
meraklısı için öyle bir hikaye'de epey eğlenmiştim. masal dinliyor/izliyor gibi bir hissiyatı var.
lüküs hayat müzikali de eğlenceliydi. ama bilet bulmak (iyi bir yerden) biraz zor olabilir.
radyo-yu hümayun'u kesin izleyin, ben acayip eğlenmiştim.
farklı tarzda bir şey izlemek isterseniz de eyvah nadir'i izleyin. eğlenceli bir orta oyunuydu.
bu arada 10-14 aralık arasında farklı şehirlerin dt'lerinden gelen oyunlar var. çoğunlukla iyi oyunlar onlar da. bilet bulabildiğinize gidebilirsiniz.
terörist oyunu da güzel ama çok soyut. görsellik olarak beğenmekle birlikte anlamaya çalışırken kafayı yiyebilrisiniz biraz.
aşkımız aksaray'ın en büyük yangını'na gitmeyi pek tavsiye etmem. oyunculuklar fena olmasa da konusu/mesajı yok oyunun.
  • shadowfollower  (04.12.19 16:49:40) 
Kapan' ı ortanın biraz üstünde bulmuştum ben. Yazıldığı gibi Suç ve Ceza ile Reis Bey' i ben de öneririm. Eski sezonlardan kalan Satranç ve Kontrobas da iyiler. Ben Terörist' e büyük beklentiyle gitmiştim ama cidden bin pişman olmuştum zevk meselesi tabi belki sevebilirsiniz. Maskeliler' in yorumlarını okuyup bilet aldım, yarın seyredeceğim. Amak-ı Hayal, çok sevdiğim bir kitap. Tiyatroya uyarlamasını merak ettiğim için bilet aldım ancak onu da henüz izlemedim.

Edit: Maskeliler' i seyrettim. Çok çok güzeldi. Mutlaka öneririm.

Edit2: Amak-ı Hayal' i de seyrettim çok beğendim. Kitabını sevdiyseniz bunu da beğenmeniz kuvvetle muhtemel.
  • Amaranta ursula  (04.12.19 17:17:46 ~ 13.12.19 16:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.