[]

İnternet aracılığıyla harçlık elde etmek?

Sorum şudur ki aranızda internetten para kazanabilen kişiler var mı? Varsa hangi platformları kullanıyorsunuz ve yaptığınız iş & işler nelerdir?




 
böyle is yok benim bildigim duydugum.

para iste kazaniliyor.

burada gelip reklam tiklama, foto secme isleri gibi isler söyleyenler cikacak. bunlar harclik cikarmaz. yaktigin elektrik daha fazla öyle düsün :)

bu tarz isler icin sunu düsünün her zaman, böyle bir is varolsaydi ki bahsettigim sekillerde var ama saatte 10 cent para degil. hintliler zaten aninda ele geciriyor.

illa internetten is diyorsaniz yazilim ögrenin app yapip google playe koyun. kardesimin yaptigi islerden ayda eline 1-2 bin lira arasi geciyor. inanin 3-4 ay reklam tiklayacaginiza snunla vakit gecirin geleceginiz kurtulsun.
  • duygusuzromantik  (04.12.19 00:46:55) 
hocam ya instagramdan elbise çiçek böcek satacaksın, ya da büyük düşünüyorsan çin'den plastik milastik bir şeyler getirtip amazondan hepsiburadadan falan satacaksın. mesela ikeanın ürünlerini gitti gidiyorda %25 kar koyarak satmaya çalışan insanlar var. aynı ürün ikea'nın sitesinde de satılıyo falan. bu dediklerimi kombine de edebilirsin. onun dışında youtuber twitchçi olmak falan para için yapılacak şeyler değil. alacağın pcnin mikrofonun parasını çıkarman bir kaç yıl sürebilir. bu işleri seviyor ve sürekli yapabilir olmalısın. ilginç, eğlenceli veya öğretici olman gerektiğini de ekleyelim. bunun yerine herhangi bi cafede, avm'de ya da markette işe girmek daha kolay


  • Hakan1980  (04.12.19 01:59:30) 
evet mumkun. kalifiye isleri, youtuberligi, instagramdan urun satmayi vs saymazsak, en basit yontem ve herkesin yapabilecegi is mechanical turk programlarina katilmak. yine bu programlarin en bilineni amazonun. www.mturk.com sitesinden kayit olabilirsin


  • crucio  (04.12.19 03:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.