[]

pegasus'un arac kiralama ucretine cokmesi

selam duyuru ahalisi,

gectigimiz ay acil bir durum icin istanbul'dan izmir'e pegasus ile gittim. pegasus ucak biletimi alirken flypgs.com'dan arac kiralama rezervasyonu da yaptim. kredi kartimdan rezervasyon ucreti tahsil edildi. sartlari ozellikle okumama ragmen kredi notu ile ilgili bir yorum ya da zorunluluk gormedim. ancak havalimanindaki acenta kredi notu kontrolu yapacaklarini soyledi. 1500'un altinda kredi notu olanlara arac verilmiyormus. benim 1460 oldugu icin arac kiralayamadim ve rezervasyonum iptal edildi. simdi kredi kartimdan tahsil edilen ucreti geri odemeyeceklerini soyluyorlar. ustelik bizimle alakali degil zaten hizmeti biz vermiyoruz cartrawler veriyor onlarla gorusun diyorlar. cartrawler'da ucret iadesi olmadigini soyluyor. almadigim bir hizmet icin odeme yaptim, simdi muhattap bulamiyorum.

benzer durum basina gelmis olan var mi?

rezervasyon, kredi karti ve diger bilgiler ile tuketici hakem heyetine basvurmayi dusunuyorum. bunun disinda yapabilecegim baska bir sey var mi?

 
tüketici hakem heyetine başvurun direkt ya ilginç bir şekilde türkiye'de thh gayet iyi işliyor. mağdur bırakmıyorlar böyle durumda. ya da benim başıma gelen durumlarda sıkıntı yaşamadım.


  • isvicre rakisi  (03.12.19 15:48:26) 
1500 puan nedir? türkiye'de kaç kişi araç kiralayabilir bu sınırla? tavan puan zaten 1900 diye biliyorum..


  • asabi  (03.12.19 16:11:18) 
sanirim hen hizli yol bankaya chargeback isteginde bulunmak.


  • crucio  (03.12.19 16:19:47) 
elite otomobillerde en fazla 1400 puan aranıyor.
kaynak: www.garenta.com.tr
pegasus'tan önce otomobil kiralama şirketini dava edin bence. :)
  • asabi  (03.12.19 16:25:23) 
@asabi tesekkurler zaten istanbulda surekli garenta kullaniyorum, rezervasyon windycar firmasinaydi. araci alamadigim icin budget'tan kiraladim budgetta kontrol etti dediginiz gibi onlar daha dusuk puan ariyor.


  • tahtakafa  (04.12.19 13:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.