[]

Mi Bluetooth airdots kulaklık? Sporda kullanılır mı

Koşu bandı yürüyüş burpee mekik vs hararetlerde kulaktan düşer mi? Amacım sporda müzik dinlemek




 
aynısından bende var, sadece sporda kullanıyorum düşmüyor.

ama alet çok iyi değil, hele hele telefonda konuşmak mümkün değil. ayrıca dışarıda yürürken vs sürekli bağlantı koparıyor.
  • awlmi  (03.12.19 13:13:49) 
piyasada çok fazla sahtesi var. güvenilir bir satıcıdan aldığınızdan emin olun. (trendyol'dakilerin çoğu sahte mesela, n11'de de çok fazla sorun yaşayan var)

hatta performansla ilgili yorumları okursanız kimi ay diyor kimi feza. muhtemelen kimisi orjinali kimisi de 3 dolarlık çakma olanı yorumluyor.
  • brkylmz  (03.12.19 13:31:26) 
Sahtesi çok dediği gibi arkadaşın. Ayrıca Redmi modeli yerine Mi olanı tercih edin çok daha kaliteli.


  • synthetic a priori  (03.12.19 13:42:45) 
kardeşime hediye olarak almıştım. kulağa çok iyi oturuyor ama ses kalitesi çok kötüydü. çok tiz, kullanmaya başladıktan 5 dk sonra insanının beyni ağrıyor ve yoruyor. dizaynı hoş ama kalitesi alınmalı.2 gün sonra iade etmiştim.
anker markasını öneririm

  • MtKrt  (03.12.19 14:57:30) 
redmi yerine mi olan hangisi ya ben de bakıyorum bu kulaklığa da mi olanı bulamadım?

redmi olan satıcısı hepsiburada olan bi ürün var. bunun sahte olma olasılığı var mı acaba.
  • ayin yazari  (03.12.19 15:34:32) 
@ayin yazarı

Mi Airdots diye geçiyor. Rengi beyaz olacak. Rengi beyaz Redmi, rengi siyah Mi yok.
  • synthetic a priori  (03.12.19 19:09:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.