[]

ingilizce dil kursu tavsiyesi

selamlar. ingilizcem fena değil ama geliştirmek istiyorum.
istanbul şişli-beşiktaş civarlarında daha önce bir kursa giden ve memnun kalan var mıdır?



 
Dil kursu mu kaldi, yil olmus neredeyse 2020. App ler bir suru. Duolingo var mesela. Agac yapa yapa dil ogreniyorsunuz mis gibi. Hem para vermeyin cok hem rahat rahat agacla ogrenin.

Universiteler online egitime geciyor kurs mu kaldi su devirde. App ler ile ogrenin yani.

Ben 7 dil ogrendim applerden. Bir de gelip suraya git filan diyenler cikar, appten dil ogrenilmez adamlari var l, onlar hep kibirli kibirli konusuyorlar. Moralimizi bozup dil ogrenmemizi istemiyolar. Appten bal gibi ogrenilir. Ben 7 dil ogrendim diyorum.
  • duygusuzromantik  (03.12.19 13:19:59) 
Valla kendi kendine appten öğrenme işini beceremedim ben. Disipline edemiyor insan kendini öyle. Kursta en azından belli bir zamanını ayırıyorsun, app olayına girince günlük bir işin giriyor araya, başka bir şey oluyor. Salıyorsun kendini. Kursta "parasını verdik, boşa gitmesin" kafasıyla kendini belli gün veya saatte orada olmaya zorlayabiliyorsun da app olunca "sonra yaparım ya" deyip bırakıyorsun. Hem appler genelde okuma parçası, konuşma gibi durumlarda zayıf kalıyor.

Ha, tabi başka birisinin app tecrübesi daha iyi olabilir, kimine bu kolay ve rahat gelir, kimine başkası. Herkesin bir popisi vardır, herkesin hayatına kimse ka....eee konuya dönelim. Aslında zaten İngilizcen fena değilse o kadar kurs kovalamasan da olur. Filmdi, diziydi, İngilizce romandı falan. Sahaflarda, internette ikinci el İngilizce kitaplar bulunabiliyor baya. İngilizce e-kitap da indirebilirsin. Konuşma pratiği için-o kadar app gömdükten sonra tavsiyesini vermek biraz abes olsa da-HelloTalk diye konuşma partneri bulabildiğin bir app var. Lokasyon araması da yapıyor. Oradan birilerini bulup konuşabilirsin de. Kolay gelsin.
  • d max  (04.12.19 11:45:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.