Arkadaslar, çantamdaki su dokulmus. Pasaportta islandi. Sac kurutma makinasi ile kuruttum. Kagidi kabardi.Ben almanya'dayim. 3 ay sonra turkiye'de olacagim. Burada mi yenileteyim? Turkiye'de mi?Defter bedeli odeyecegim sadece doğru mu biliyorum?
Arkadaslar, çantamdaki su dokulmus. Pasaportta islandi. Sac kurutma makinasi ile kuruttum. Kagidi kabardi.
Ben almanya'dayim. 3 ay sonra turkiye'de olacagim. Burada mi yenileteyim? Turkiye'de mi?
Defter bedeli odeyecegim sadece doğru mu biliyorum?
0
vize ve pasaportun ön sayfası özellikle ıslandı mı? optik okuyuculardan geçmeyecek gibi mi, durumu nasıl? dönüşünde havalimanında engel olmasın almanya'dan ayrılırken ve türkiye'ye giriş yaparken?
3 ay yeterli bir zaman almana da konsoloslukta düzeltmek için bence. riske girmezdim ben. tabi herhangi bir hasar yoksa emin olamadım.
0
O kısmı plastik sağlam.
Vizeye de birsey olmamis.
Isin kotusu şişe almistim su falan dokulmesin diye.
0
İlk sayfalar saglamsa problem olmaz diye düşünüyorum. Çıkış yapacağın için dur çıkma demezler. Ama eger bir ulkeye giris yaparken olsaydi o zaman problem cikarirlardi. Turkiyede kesinlikle yenilet ama.
0