[]

karsan ne tarafta?

duyuru sakinleri
karsan fabrikası bursanın ne tarafında yer alır? etrafında konaklayacak yer falan var mıdır(otel,motel)? istanbul'a kaç saatlik yoldur? bursa merkeze kaç saattir? metro geçer mi ? kuş uçar mı? kervan göçer mi ? hani şu renault trucks falan üretiliyor ya o fabrika işte.

gidip görenler yazsın nolur, google earth yapan istemiyorum.

 
organize sanayi bölgesindedir ve merkezden bineceğin hafif raylı aracın sondurağındadır. çevresinde otel bulman çok zor, aklıma ilk gelen holiday inn oraya en yakın, o da görükle'dedir. Esenler'den yaklaşık 4 saat sonra orada olabilirsin eğer aktarmasız karayoluysa tercihin, ama mudanya üzerinden gelirsen daha da kısalır tabi bu süre..


  • sofu  (19.04.10 04:00:31) 
izmir yolu uzerinde izmir tarafina giderken sagda kalir, bursaray'in son duragi'na yakin. holiday inn ise sanirim universitenin icinde.

santal garaj yakinlarinda da kalabilirsin, bursaray'la tek vasita kullanarak ulasabilirsin. hem santral garas civari kesene uygun daha cok otel bulabilirsin.
  • fdegir  (19.04.10 10:14:36) 
bursa merkeze 30 dk falan. izmir yolu üzerinde giderken hasanağa'ya (merkezden minibüs de var bu yere) gireceksiniz, oradan sağ ve sol yaptığınızda sol tarafınızda kalacak fabrika.

etrafında otel falan yok. yanıbaşında iki köy var, akçalar (karsan'ı geçtikten sonra) ve hasanağa. insanları çok sıcak ve mutlaka kalacak bir yer bulursun oralarda.

karsan'ın tam yanında aktopraklık höyük ve arkeopark var (arkeopark açılmamış olabilir, höyüğün de üstü örtülmüş olabilir), mutlaka bakın oraya.

1 ayımı geçirdim orada, başka sorun varsa mesaj atabilirsin.
  • :/  (19.04.10 15:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.