(13)
açılmak derklen? erkek olmak zor işmiş, affedin beni! :)
20 yaşında medeni insanlar olarak, kızların adım atmasına alışmalıyız değil mi? peki adım atacak insan buna alışık değilse? nasıl söylenir, ne yapılır? meyilli olduğunu sezsem azıcık, daha kolay ama... yine de korkunun ecele faydası yok diyerek direk dalayım diyorum. en fazla reddedilirim?senden hoş
20 yaşında medeni insanlar olarak, kızların adım atmasına alışmalıyız değil mi? peki adım atacak insan buna alışık değilse? nasıl söylenir, ne yapılır? meyilli olduğunu sezsem azıcık, daha kolay ama... yine de korkunun ecele faydası yok diyerek direk dalayım diyorum. en fazla reddedilirim?
senden hoşlanıyorum filan çok kuru sanki? of bilemedim. şöyle eğlenceli bir yolu olsa?
0
kızların adım atması türk erkeklerinde ters tepki yapıyor genelde. yani en azından bende öyle.
0
Tavsiyem alkolle birlikte söylemek, şahsen ben öyle yapıyorum daha rahat oluyor. Aslında ben ayıkken de yaparım da karşıdaki adamın kafası biraz iyi olunca onun da tepkileri çok ters olmamış olur :p. Bir de öneri olarak bir örnek vereyim kendi yağtığımdan:
Eleman böyle etkileyici konuşuyordu, yani benim için tabi, böyle entelektüel bir muhabbet dönüyordu, neyse ben de muhabbet bitince dedim ki: "Yarın boş vaktin var mı ya?", "Noldu ki?" dedi, "Bir ara vaktin varsa, evlenelim ya." yaptım gayet ciddi :p. Ben eğlenmiştim şahsen o da gülmüştü epey :).
0
ben kızların adım atmasını çok hoş buluyorum!(kasıntı kızların yanında melektir onlar)
edit: he hoşlandığınız kişi lemmi ya da cagdas ın kafadansa bilemem tabi ters tepebilir.
0
yemek yiyek mi diye sor. kabul ederse yemek yerken söyle.
0
Bu arada bazı kasıntı heriflere ters tepebilir, klasik Türk Erkeği ise yani... Bir de götlerinin kalkma olasılığı var. Ancak ters teperse de çok sallamamak gerek zaten kasıntı, geri kafalıdır ;). Düzgün bir adamsa zaten meyvesini yiyeceksin.
0
önce şaşırırım ama soğra normal karşılarım şahsımca.
yani; en fazla reddedilirsin, hele yakın çevrenle alakası yoksa hiç sorun olmaz.
ya sende normal erkekler gibi önce muhabbet kur böyle yavaş yavaş merdivenlerden çık, önerim bu.
0
"bana garip geliyor" diyenleri anlamıyorum. illa erkek kadının peşinde mi koşup elde etmeye çalışacak. senden çok hoşlanıyorum kuru değil ama lönk diye de söylenmez.
Muhabbeti ilerletip uygun kıvama getirmek gerekiyor ilk önce.
0
aslında normal şeyler bunlar tabii.
aslına bakarsan karşı tarafın alışık olup olmaması sonuç açısından çok da önemli değil. erkek senden hoşlanıyorsa sonuç değişmez. ilk çıkma teklifi alışımda baya şaşırıp saçmalamıştım ben :) en fazla bu olur zaten. eleman senden hoşlanıyorsa olur o iş.
dışarı çıkmak için de yemek yeme bahanesi candır. yemeğe davet et. orada da içinden geldiği gibi takıl. dediğim gibi erkeğimiz de boş değilse olur.
ama boş ise "ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum" muhabbetine girer.
0
Acilmak demek niyetini direk dile getirmek demek olmak zorunda degil tabii. Ilgini belirtirsin, amacin bas basa bir aktivite yapmayi bir sekilde basarmak olsun. Direk bir yere cagirabilirsin, bir aktiviteye, kahve icmeye bile olur. Basbasa kalin bakalim... Guzel vakit gecirin (geciremiyorsaniz zaten kasmaya gerek yok) Sonra adam da niyetliyse karsilikli gelisir olaylar onunuzdeki gunler ve haftalar icinde.
0
çağır bir yerlere filan, takılın biraz. zaman uygun olunca adamdan tepki gelmiyorsa öp direkt. aceleye getirme tabi, yazdığın şeyde biraz sabırsızlık sezdim. hoşlanıyorum filan deme, hiçbir şey deme hatta. öp gitsin.
0
direk dudaklarına yapış bence. sonra çok mahçup olmuş gibi özür falan dile.
bunun bendeki etkisi önce şaşırmak oldu haliyle, bi kaç gün sonra bende yapıştım oldu bitti.
0
bence ööle utanarak sıkılarak panik panik hoşandığını sölersen erkek tarafının bi tarafı kalkar gibime gelior..ama cool bi şekilde hoş biri olduğunu sölersen ya da bi şekilde ondan hoşlandığını belli edersen (direk söleme derim) daha iyi olur sonasında köpeen olur bence..
0