[]

Çok sıkıcı bir insan oldum

Eskiden böyle değildim, çalışmaya başladıktan sonra oldu.

Önceden oturup alakasız konular üzerine saatlerce konuşabiliyordum. Şimdi arkadaşlarla bi araya gelince tüm muhabbetimiz iş güç. Hayır kitap okuyorum, film izliyorum falan ama bir araya gelince %90 iş hakkında konuşuyoruz. Sadece ben değil çevrem de böyle. Konuşmaktan da dinlemekten de gına geldi.

1 - Niye böyle oluyor? Sizde de benzer bir durum var mı?
2 - Nasıl çözeriz bu durumu?

 
1) Hayir
2) Bu durum calisanlarin isi hayatin merkezine koymalarindan, insanlarin kendi kiymetlerini isteki pozisyon ve basarilari ile olcmelerinden kaynaklaniyor olabilir. Mutlaka cozulmesi gereken bir durum. Zombiye donersiniz. Aman yapmayin. O bir is ve siz patrona para kazandiran adamlarsiniz. Isin hakkini verin, ama bu gercegi hic unutmayin. Abartmayin..

  • ebabil curnatasi  (02.12.19 14:04:05) 
belki de sen sıkıcı olmadın, etrafındakilerden sıkıldın.

1-Aşağı yukarı aynı işleri yapıyorsanız, hayatlarınız benzerse, öğrencilik-iş hayatı arasındaki süreci beraber yaşadıysanız ve konuşacak tek şey şimdiki zamansa ondan olabilir. bende aynı meslekte olduğum arkadaşlarımın çoğunun sohbetinden keyif almamak şeklinde bir durum var evet. diğerlerinde olmuyor.
2- Kendine farklı ilgi alanları katarak belki ama karşındakiler sabitse yine çözülmez. O yüzden yeni insanlarla tanışarak bence. ya da sıkılınca muhabbeti değiştirerek.
  • aquarium  (02.12.19 14:45:29 ~ 14:50:58) 
Güncelleme: 2 sene geçmiş sorunun üzerinden. Böyle bir şey kalmadı artık. Demek ki işe yeni başlamış olmakla falan ilgiliymiş.


  • plutongezegendegilmi  (28.07.21 22:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.