[]

Yol masrafı hesaplamamda yardımcı olur musunuz?

Merhaba.
İstanbul Anadolu yakasındayım.
Sakaryada haftada 1 kez gidebileceğim bir iş alabilirim.

Yani ayda 4 kez.

Kendi arabamla gideceğim.

Benzin, hgs o bu şu derken gidiş geliş, ayda 4 veya max. 5 kez.

Alacagim ücrete ne kadar eklemeliyim sizce kabaca? (çok çok ince hesaba gerek yok ama gerekiyorsa eğer araç dizel giulietta)

teşekkürler.

 
Ortalama 150 km, git gel 300 km. Ayda 4 kereden 1200 km, böl yüze 12, araç ortalama 6 litre yaksa 72 litre mazot yakar.

Ortalama 470 lira mazot yakarsın, otoyol ücretlerine bakmadım ama kayda değer bir şey tutmaz.

Otoyol ücretine de baktım, 7,5 tl. git gel 15 tl, ayda 60 tl.

530 lira gibi masrafın olacak.
  • John Bloor  (02.12.19 13:31:40) 
Alfa kaç km'de bir servise giriyor bilmiyorum ancak servis maliyetini de ekle. Mesela 12 bin km'de bir servise girip 1000 lira verdiğini farz edersek, ayda 1200 km demek servisin de aylık 100 lirasını hesaba eklemen gerekiyor demektir.


  • roket adam  (02.12.19 13:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.