[]

Saçımın döküldüğünü anladım ve çok mutsuzum

Hayatımdaki en büyük korkularımdan biriydi, geçen bi baktım kafamın tepesi baya açılmış. 1 haftadır oturup ağlamak istiyorum, dışarı çıktığımda saçı gür olan insanları gördüğümde gözlerim doluyor.

Ne yapmam lazım bunu atlatmak veya engellemek için?


 
cilt doktoruna git. erkek tipi dökülme mi baksın. öyleyse minoxil gibi bir şeyler önerir. değilse geri gelir zaten vitamin mineral takviyesiyle. çok takma bence. alışamazsan saç ektirirsin


  • glamdr1ng  (02.12.19 12:59:27) 
Doktor randevusu almıştım zaten arkadaşlar sağolun. Mevsimsel falan olduğunu sanmıyorum, babamın saçlarının döküldüğü yaştayım tam.


  • noluyo yaa  (02.12.19 13:03:22) 
"this is not sickness, it is a gift!" kurt adamlar boyle diyordu bir birlerine... ask olsun sana kardes.


  • ebabil curnatasi  (02.12.19 13:26:58) 
@kayıtsız, saç ektir diyosun da fiyatlara bi baktım düzgün sonucu olanlar nereden baksan 10 bin euro falan :(


  • noluyo yaa  (02.12.19 14:33:03) 
kardeşim seneler boyu saçı dökülmüş ve artık saçı kalmamış biri olarak sana anlatayım. dökülme evresinde ciddi anlamda bunalım yaşadım, aynaya bakınca hep üzüldüm, kendimi hep başkalarıyla karşılaştırdım ama sonra saçları sıfıra vurmaya karar verdim. yaklaşık 1 senedir saçları sıfıra vuruyorum ve öyle mutluyum ki. arada kalmışlık hissi gidiyor. eski resimlere bakınca dökülen saçların kötü durdugunu da farkettim. insanlar karizma oldugumu söylüyor. eskiye göre cok daha fazla beğeniliyorum. eğer kafa yapın çok kötü değilse, çok dert etme.


  • monicapp  (02.12.19 14:38:31) 
Prens William'ın bile dökülmüş, çare bulamamış bu işe, sen kimsin abi www.google.com Adamın hayatı sömürge ziyareti ve davetlere katılmakla geçiyor pezevenk sanırsın lgs, öss kastı, Denizli, Trabzon maçları yaşadı, şampiyonluk verdi, Gabarda askerlik yaptı, üniversite sonrası 2-3 yıl işsiz gezdi


  • neverletyougodown  (02.12.19 17:08:54 ~ 17:15:48) 
@neverletyougodown, William'ın dökülse ne değişir ki? Kral olacak olsam varsın benimki de dökülsün, umursamazdım..


  • noluyo yaa  (02.12.19 19:45:53) 
hocam bi cacık olduğu yok çok çok şimdiye nazaran gidersin duyurunun kel ve karizmatık erkekler duyurusu altına yorum yaparsın.
kafanın yapısı yamuk yumuk değil yumurta gibiyse hiç canını sıkma.
ha güzel şekli yoksa ve bunu önemsiyorsan. ilaçları var düzgün kullan işe yarıyor. ama bırakma. öyle 10.000 euro falan da değil 10.000'e en kralını yaptırırsın belli bile olmuyor.
ama tam dökülmediyse doğalını korumak kurtarmak çok daha kolay ve mümkün onu da diyim.
  • turbo sadık  (02.12.19 19:52:14) 
@turbo sadık, yok daha tam dökülmenin yakınında bile değil, ama babamın saçları tamamen 1 senede döküldü. 4. doğumgünümde full saçla fotoğrafı var, 5'te tamamen kel adam.


  • noluyo yaa  (02.12.19 20:15:30) 
benim mesela 26 ile 30 arasında döküldü. ilaç şampuan ve sprey kullandım ciddi manada toparladı ama sonra insan uğraşamıyor beziyorsun. ben bıraktım. ve döküldü.
eğer çok önemsiyorsan önleniyor diyim. bende işe yaramıştı en azından. yani öyle evham yapılacak durum yok. bildiğin önlenilebilir bir şey. 32den sonra mı ne zaten dökülmüyor.
amcalarımın dişfırçası gibi saçları var dayımlar kel, abimin saçı döküldü herkes benimki dökülmez dökülmeyecek diye düşünüyordu innanılmaz gür saçlarım vardı ama döküldü ahahah.
akrabaya vs kurcalamana gerek yok. ilaçlar işe yarıyor. haaa şuunu kesinlikle demeliyim o ilaçların yanetkisi var. net.
  • turbo sadık  (02.12.19 20:23:47) 
İyi taraflarına yoğunlaş, berbere gitmesi, sıra beklemesi, ona verdiğin para, gelince saçı yıkaması, totale vurduğunda insan hayatı için epey para ve zaman kaybı. Saçınla uğraşma sıkıntısı yok, aynada orda burda uzun süre zaman harcama yok, saçın Yok diye senle flörtleşmeyecek kız bi zahmet senden uzak olsun zaten


  • neverletyougodown  (02.12.19 22:57:37) 
çok takıyorsan, saç ektir. artık bu sektör baya gelişti. o ilk acılı dönemi atlatırsan mis gibi saçın oluyor gene. saç çıkartan ilaçlar faso fiso, o topa girme. saç çıkartıyor ama başka bölgelerinde de kıl çıkartıyor, ayrıca sonuç için hayatın boyunca kullanman lazım. ya da kendinle barışık olabilirsin. böyle saçlar seyrelince millet 0a vuruyor, o da yakışabiliyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.12.19 23:13:51 ~ 23:15:13) 
@neverletyougodown, ense sağolsun haftada 1 berbere gitmek ve sıra beklemek zorundayım zaten. Yoksa sakalla birleşiyor :(


@hayley williams ile evlenecek genc, valla bakıyorum saç ektirme şeylerine bakalım. Ama daha önce amcama olmaz senin ekebileceğimiz kadar saçın yok deyip yollamışlardı. Ondan korkuyorum.
  • noluyo yaa  (03.12.19 17:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.