[]

Ben aldırma operasyonu

Merhabalar, burnumun üstünde senelerdir (belki 16-17 sene) ne uzalan ne kısalan bir ben var. Resimde görüldüğü gibi bir ben. Güneş beni galiba, öyle et beni gibi değil. Temsili görsel: (git: seyler.ekstat.com )

Çapı da 1-2 mm anca vardır. Bir de gecenlerde bunun yanında bir karaltı gördüm, siyah nokta sandım. Biraz uğraştım, ertesi hafta armut gibi ben çıktı orda. Oldukça canımı sıktı bu. Şimdi ben bunları aldırmak istiyorum ancak kafama takılan birkaç soru var.

1) bu tip ufak ve yüzeysel benleri aldırmak mümkün mü?
2) daha rahatsız edici bir iz kalır mı?
3) bunun için hangi polikliniğe gitmek gerekir (özel ve devlet önerileriniz varsa öğrenmek isterim)?
4) ortalama operasyon ücreti nedir?

Şimdiden teşekkürler.

 
6-7 yıl önde benzer bir operasyon geçirerek burnumun üzerinde ve yanında iki ben aldırdım.
1) evet mümkün
2) hayır hiç iz kalmadı
3) cildiye veya plastik cerrahi. Ben plastik cerraha yaptırmıştım.
4) o zamanlar özel hastane de sgk + 700 lira gibi bir ücret ödemiştik.
  • tss  (02.12.19 11:39:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.