[]

Hasta Golden’a Şifa Arayışı (İstanbul)

Merhaba,

Arkadaşımın Köpeği birkaç haftadır günden güne artan sağlık sorunları yaşamakta, vücudunda birkaç yara oluştu, yerinden kalkamaz hale geldi, acilen bir veteriner, bir çözüm bulmamız gerekiyor ancak arkadaşımın ailesi maliyeti karşılayamayacak durumda olduğu için ne yapacaklarını bilemiyorlar, istanbul içi nasıl bir çözüm bulabiliriz bilginiz var mı?


 
Veteriner fakultesine goturun.


  • oscar  (02.12.19 10:25:59) 
İstanbul Anadolu yakasında petmosfer veteriner kliniği var Adatepe'de.
oranın sahibi ecem hanım'a bir gösterin, ödemede kolaylık ya da başka türlü bir yardım yapacaktır.
iyi bir hekimdir, hayvanseverdir.

geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (02.12.19 10:29:59) 
Petmosfer’i aradım ama maalesef yardım edemeyeceklerini, en basit kan testinin bile 650₺ tutacağını, başka testler de isteyeceklerini, ve ilaçlar da eklenince daha da maliyetli olacağını söylediler.


  • deneme  (02.12.19 10:56:57) 
evet, kan testleri falan bayağı pahalı.
hay allah…
o zaman Oscar'ın dediği gibi veterinerlik Fakültesi'ne götürmeniz lazım mecburen.
yani en ufak harcama dahi yapamayacak durumdaysalar, başka çare yok.
  • blatta hiberna  (02.12.19 10:58:54) 
veterinerlik fakültesi en uygun çözüm gibi görünmekle beraber ben yine de kendi gittiğim kliniğin bilgisini de bırakayım: www.foxvet.com.tr


  • bir garip melek  (03.12.19 01:58:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.