[]

Sportive orijinal mi?

Buradan normalde 400 lira olan bir Nike eşofman altını 270 liraya aldım. Bugün kargom geldi ama Nike kutusunda gelmesi gerekmiyor muydu? Sıradan bir butikten gelir gibi saydam bir poşetle kaplanmıştı yalnızca.




 
Eşofmanın kutuda geldiğine hiç şahit olmadım, genelde poşette geliyor bu tip ürünler.


  • atom karincanin torunu  (02.12.19 10:05:58) 
abi 270 liraya aldın diye altın varaklı kutuda gelmesini bekliyosun ama bizde 270 lira çok değerli olduğu için öyle oluyor. elin gevuru için 20 dolarlık mal o. poşette satılıyor o yüzden. aman aman değerli bir mal değil yani nike için de. bizde ne yazıkki 270 lira 400 lira gibi rakamlar ekmeye suya kiraya kıyasla yüksek paralar olduğu için altın varaklı masif kapaklı kutularda gelmesini bekliyoruz. poşet doğrudur. ürün de orjinaldir muhtemelen. sportive büyük mağaza, çakma ürün satmaz.


  • Tears of Devil  (02.12.19 12:30:11) 
eşofman altı kutuda mı gelir ki? sportive orijinal bence diyeyim çünkü defalarca alışveriş yaptım.
normalde 400 lira olan zaten yüzde otuz indirimle falan aldığınız fiyata düşüyor, ben size onlarca siteden o indirimi örnek gösterebilirim. yani çok ucuza bulduğunuzu düşünüyorsanız. öyle her renk her beden 100 tl gibi yerlerden şüphelenin.
son olarak barkodu vardır, model numarasını da aratın etiketteki içiniz rahat etsin.
  • not dark yet  (02.12.19 12:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.