[]

Vapurdaki müzisyenlere para veriyor musunuz?

Sb




 
Canımın sıkkın olduğu güne denk gelirse birde içime dokunan bir şey çalarsa cebimdeki tüm parayı veriyorum.


  • talasas  (01.12.19 23:37:56) 
nö.


  • datnet  (01.12.19 23:41:09) 
karaköy kadıköy vapurunda bazı akşamlar, müzik yaptığını sanan biri var. bağlama, gitar falan çalıyor. onun haricinde denk geldiğimde veririm.


  • scudman1  (01.12.19 23:45:17) 
hayır çünkü çok rahatsız oluyorum. yüksek ses ve müzikten oldum olası hazzetmem. kalkıp başka yere gitme imkanı da olmuyor, tıkılı kaldığım yerde işkence çekiyorum ya. geçen marmarayda aynı vagonda bi adam birdenbire çalmaya başladı nasıl kendimi tutup indim bilmiyorum.


  • windows95  (02.12.19 01:22:51 ~ 01:23:06) 
bi defa kinder supriz yumurta vermistim, gayet olumlu karsiladilar.


  • orpheus  (02.12.19 02:52:51) 
Hayır. Şehir zaten gürültülü. O vapurda yatım saat deniz izleyerek kafa dinlemek istiyorum, 2. Sınıf müzik dinleyerek kafamı şişirmek değil.


  • KaraSakall  (02.12.19 09:30:01) 
adam gibi çalıyorsa veririm. ama bir çoğu 'iki tıngırdatak da yolumuzu bulak' seviyesinde.

taksim'deki müzik teröründen sonra bach gibi kalıyorlar, orası ayrı.
  • brkylmz  (02.12.19 09:32:26) 
Vermiyorum. Cunku toplu tasima araclarinda muzik yapilmasi yanlis. Sokakta cal, isteyen dinler istemeyen gider. Ama bir aracta kendini zorla dinletmek her seyden once medeniyetsizliktir.

Ikinci sebep bu arkadaslarin cogu muzikten keyif aldiklari icin degil acgozlulukten bu isi yapmalari. Vapura biner binmez iki sarki calip para toplayip kostur kostur alt kata inip iki sarki calip sonra iki sarki da terasta gibi bi formulleri var. Hele bir de arada izmir marsi deneyenler oluyor of ki ne of...

Ozetle sinyalcilerden farklari yok.
  • anten  (02.12.19 09:50:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.