[]

Ekrem İmamoğlu neler yaptı?

1-Ekrem imamoğlu göreve geldiğinden beri neler yaptı?

2-Siz bu icraatlardan memnun musunuz, yeterli oldu mu, sizce iyi gidiyor mu veya yavaş mı, her şey çok güzel oldu/oluyor mu cidden?


 
- Öğrenci akbil indirimi
- 30 bin kadar öğrenciye burs
- Su indirimi
- Vakıflara aktarılan paralar iptal oldu
- süt dağıtımı
- Yapımı durdurulan metrolar için tekrar başlatılan çalışmalar. Bunlar için almanyadan kredi alındı.
- İstanbul köylerine üretim için teşvikler
- Daha fazla yolcu taşıyan metrobüsler alınacak
  • eazy  (01.12.19 21:18:34) 
Haftasonlari 24 saat metro <3


  • kuehles blondes  (01.12.19 21:22:45) 
şu ana kadar bir sürü şey yaptı, kaldı ki istanbul gibi hükümet bütçesinde bir yere gelip, 5 ayda bütün sistemleri anlayıp, işleyişi devam ettirip, üstüne de yenilik yapmak çok zor birşey. insanüstü çalışıyor, umarım karşılığını alır.


  • monicapp  (01.12.19 21:22:53) 
24 saat metroyu unutmuşum la :D

ve 24 saat metroyu hafta içlerine taşımak için çalışma yapılıyormuş.

Hadi eyv :D
  • eazy  (01.12.19 21:25:34) 
Patlıcan musakkayı tavana yaydı


  • malheiros  (01.12.19 21:53:47) 
kendi sozleriyle anlatirsak: "adama, kişiye, kişilere gruplara, cemaatlere, vakıflara, derneklere hizmet işi bitti."

sadece bu bile yaptiklarindan memnun olmami ve dogru yolda oldugunu dusunmemi sagliyor. bircok ekstrasi da var tabii ilk ve ikinci cevaplar guzelce maddelemis. daha da devami gelecek eminim. her sey cok guzel oluyor daha da guzel olacak.
  • in vino veritas  (01.12.19 21:58:28) 
-Personel alımlarını kamuya açık bir websitesinden duyurularla yapıyorlar. Kariyer.ibb sitesinde ihiyaç duyulan pozisyonlara cv gönderebiliyorsunuz. eskiden sadece torpille yapılıyordu alımlar. Kimsenin haberi bile olmuyordu. İstediğin kadar vasıflı ol başvuru bile yapamıyordun. Onlarca iştirak binlerce işçiyi sadece partiye kayıtlı kişilerden referansla alıyordu.

-Bence de en önemlisi Türgev, Tügva, Okçular Vakfı, Cübbeli cemaati bilmem ne vakfı gibi derneklere akan vergilerimizin kesilmesi oldu. Akp çocukları hesabından paylaşmışlardı İbb’den sadece Kalyon Ajansa dünyanın parası akıtılmış, sürüyle alakasız ihaleler verilmiş.

-Esenler otogarını da adam ederse ya da İstanbul’a yeni bir otogar yaparsa benim beklentimi karşılamış olur.
  • wertyu  (01.12.19 22:43:26 ~ 22:56:02) 
insan gibi iletişim kurabilmesi şimdilik yeterli. hafta sonları 24 saat metro bile kabız yönetimlerin beceremeyeceği bir icraat.


  • barloa  (02.12.19 00:24:42) 
Eksi'de söyle bir entry vardi:

eksisozluk.com

Ama herseden önce ayrimci olmayan bir dil kullanmasi önemli.
  • chitosan  (02.12.19 13:33:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.