[]

çorap sorunsalı

sevgili duyuru sakinleri,
ben çoraplarımı çamaşır makinesinde diğer kirlilerle birlikte yıkıyorum. misal 15 çift çorap atmışsam makineye 6 çift çorap çıkarıyorum. 9 çiftin ya teki kayboluyor ya da ikisi birden kayboluyor. makinenin kirli su hortumunun aktığı yer açıkta yani kirli su hortumundan gidiyor deseniz görünür. nereye gidiyor bu çoraplar ?



 
bunlar için fileler var onları kullanabilirsin, ama bir gün bu çoraplar başına iş açar, makina tıkanır kalırsın işte böyle :)
edit: makinenin ön tarafındaki tahliyesini aç oradan kontrol et, dikkat makina banyoda değilse başına iş açma.

  • hoot  (18.04.10 23:27:53 ~ 23:31:16) 
makine banyoda değil, ama yaklaşık iki senedir çoraplar böyle kayboluyor. şimdiye kadar bokluk çıkması lazım değil miydi? yaklaşık 100 çift çorap kayboldu diyebilirim. bide hep yeni çoraplar kayboluyor :)

edit: bide bu filelerden nasıl temin edebilirim acaba ?
  • Ayiyogi  (18.04.10 23:34:30 ~ 23:35:36) 
makinenin kazanından içeriye çorap kaçması zor sanki:)
başka çamaşırların arasına giriyordur.benim öyle olur genelde,haftalar sonra bulurum diğer teki...

  • p a t r i o t  (19.04.10 01:10:41) 
aynı sorunu yaşayan birileri varmış:)
ben bulamadım çözümü ama üniversite başladığından bu yana kaybolmadı. yani makine değişti ortam değişti.

  • dieselsingle2  (19.04.10 01:39:21) 
çamaşır arası falan nereye baktıysam yok. zaten artık giden çoraplardan vazgeçtim. yeni çorap alacam bari onlar gitmesin. kullan at gibi oluyor.


  • Ayiyogi  (19.04.10 01:42:38) 
o zaman hoot'un dediği yöntem işe yarar.filenin cinsi önemli değil,limon filesi bile olur.olmadı bez torbalarda da yıkayabilirsin...
illa alacağım dersen bilimum büyük marketlerde bulunur file.

  • p a t r i o t  (19.04.10 02:10:36) 
çengelli iğneyle birbirlerine sabitleyin?


  • matilda  (19.04.10 03:06:27) 
aynısı bende de oluyor. kaybolanların paralel evrene geçtikleriyle ilgili söylentiler var. [ben diyenlerin yalancısıyım]


  • pandoraninkutusu  (19.04.10 13:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.