[]

ne yapmak lazım(internet alisverisi)

arkadaslar 10 gun once evkur'un kendi sitesinden bir tablet aldim. tabletin piyasasi 1500 lira bunlarin sitesinden 1400 liraya aldim. 50 lira daha ucuz geldigi icin parayi adamlarin sirket hesabina havale ettim. toplam 1350 odedim yani. aradan on gun gecti ne ürün geldi ne bir kargo bilgisi var. isin daha da kotusu 4-5 gun bir sey gelmeyince siteye girip aldigim tabletin sayfasina girdigimde su an sadece teshir ürünü mevcut gorunuyor. bunlar sanırım bana yollasalar bile teşhir tablet yollayacaklar. oraya da yazmışlar teşhir ürünlerinin iade ve değişimi mümkün değildir diye.

ben de bunların bir tane olan müşteri hizmetleri numarasını arayıp siparişim gelmediği ve cayma hakkımı kullanmak istedigimi, havalemin geri ödenmesini talep ettim. adamlar da bana 24 saat içinde size dönüş yapacagiz dediler tabii ki arayan soran olmadı.

ne yapacagimi sasirdim. sıfır samsung türkiye garantili diye sattıkları ürün satıştan 4 gün sonra teşhir olarak değiştirildi. cihazı kargolamadılar, sitede siparislerim kargo vs gibi bir sey de yok. elimde fatura da yok dogal olarak sadece banka dekontum var. muhatap da bulamıyorum. 14 günün dolmasına 4 gün kaldı yarın da pazar. pazartesi son 3 gün kalacak ne yapacagim bilen var mı?

 
öncelikle iade ve değişimin mümkün olmaması diye bir durum yok. iç çamaşırı, kozmetik vb belirli ürün grupları haricinde internetten yaptığınız her alışverişi 14 gün içerisinde cayma hakkınız kapsamında iade edebilirsiniz. aramaya devam et, yılma. bankanı da arayıp sor, kredi kartı harcamalarında harcama itirazı yapma durumu var ancak havale yapınca aynı durum geçerli mi bilmiyorum.


  • solitude ov the lonliest star  (30.11.19 23:10:45 ~ 23:10:56) 
tamam ama ürün gelmedi. fatura desek o da yok. neyle nereye itiraz edecegim? tuketici hakem heyetine gitsem olmaz, fatura yok. çok kötü terste kaldım. bir tane numara var ve hep aynı kız açıyor telefonu alev mi aylin mi ne ismi)))) kim nerden ararsa arasın hep yanı kişi açar mı abi. her aradığımda farklı bir savuşturma yöntemi izliyor. ya kargoya hazırlanıyor diyor. ya ödemeniz daha onaylanmamış diyor. artık ne gelirse önünde kağıt mı var bilmiyorum. müşteriyi sepetlemek için yalan dolan bir şeyler söyleyip gazını alıyor. ya böyle bir dalgaları olduğunu bilseydim hiç bulaşmazdım ama tüketici koruma kanununa güvenip risk aldım. şu an kabak gibi ortada kaldım.


  • maresalx  (30.11.19 23:24:40) 
www.evkur.com.tr

yahu her şekilde satış sözleşmesini tiklemiş olman gerekeiyor. elinde nasıl sipariş kodu yok.
havalaeyi gönderirken açıklamaya ne yazdın sipariş kodunu değil mi?

www.evkur.com.tr
  • neo  (01.12.19 00:00:35) 
dostum banka havalesi ile odedim diyorum. dogal olarak o vrdign linkte sozlesmeyle alakali bir sey yok. kredi karti vs olsa haklisin. aciklama kismina siparis no yazmistim evet. ama bu bir isimize yarar mi bilemiyorum. keske bir faturam falan olsaydi...


  • maresalx  (01.12.19 00:20:05 ~ 00:20:53) 
havalenin dekontu alicinin ibani ve bu ibanin evkura ait oldugu belge ile tuketici hakem heyetine dilekce yazabilirsin belki


  • egokalp  (01.12.19 00:47:11) 
Elindeki havale dekontunu götürsen heyete, bence firmaya sorarlar. Faturasını çıkar göster bunun diye. Fatura yoksa heyet bakmaz diye bir durum yok.


  • baal  (01.12.19 12:59:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.