[]

devlet tiyatrosu afişleri

ankara'da oyunların afişlerini görüyorum. bu afişler çok kötü değil mi? afişler baya paint terk. bir grafik öğrencisine 100 lira verseler 100 numara afiş yaptırırlar. devlet işi diye sallamıyorlardır diye düşünüyorum. üstelik sanat kurumu. estetik bir kaygı gütmeli.

tiyatrolar.com.tr


 
aşağı yukarı hep böyleydi afişler.


  • malheiros  (30.11.19 20:44:51) 
daha güzel olması gerekmez mi? sonuçta bir sanat kurumu. maliye bakanlığında olsa bu afişler anlarım ama sanatla ilgili bir kurumun böyle paint terk takılması çok kötü bence. pahalı bir şey de değil. 3 kuruşa harika afişler yaptırabilirler.


  • black mamba  (30.11.19 21:04:22) 
tiyatrolar.com.tr şu mesela. kanayan gül de koyarlar bence.

şu da paint terk.

tiyatrolar.com.tr
  • black mamba  (30.11.19 21:06:15) 
Afişlere gelmeden Ankara'da Devlet Tiyatroları salonlarının içleri de eski ve tadilat istiyor. Opera da öyle. Yani en azından koltuklar, sahne, ışık, havalandırma falan baştan aşağıya değişmesi gerekir. Kadro da zaten az kazanıyor falan filan... Koca bir tiyatroya bir sezonda ödenen maaş belki de popüler dizide oynayan osuruktan aktörün 1 ayda kazandığı kadardır. Çok değişmesi gereken şey var ama ona ödenecek verecek hükümet olmaz. Hem para vereceğiz, hem de bizi eleştirecekler derler... Hoş eski bir Ankaralı olarak ben bu haliyle de seviyorum. Nostaljik oluyor...


  • malheiros  (30.11.19 21:50:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.