[]

yeni laptop'ta donma sorunu

her 10 saniyede bir 2.5 saniyeliğine laptop donuyor. İşlemci kullanımı %100 oluyor bir anda ve tekrarlanıyor bu olay sürekli. işlemci gücünü falan güç ayarlarından en yükseğe getirdim. başka nereye bakabililirim bu sorun için?




 
virüs taraması yaptınız mı?

housecall launcher öneririm
  • kablelvuku  (30.11.19 16:05:34) 
system interruption cpu kullanımı bir anda %100 oluyor. driver güncelle falan demişler de laptop yeni zaten. virüs falan da yok. yine de indirip taratayım bakalım.


  • diffarentiationation  (30.11.19 16:35:55) 
SSD yoksa ve Windows 10 varsa üzgünüm ama Microsoft'un ibneliği. Çok kronik bir durum. Çözüm SSD.


  • himmet dayi  (30.11.19 16:40:22) 
@himmet ssd var.


  • diffarentiationation  (30.11.19 16:56:40) 
windows update'den falan güncellemelere bakın. varsa mutlaka yapın (ki yeni makine olduğu için kesin vardır).

bir de markası nedir? bazı markalar çok gereksiz yazılımlarla (bloatware) dolduruyorlar makineleri.
  • mrtkp1234  (30.11.19 17:28:08 ~ 17:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.