[]

kulaklık garantiye göndermek

aldığım kulaklıklar sürekli bozuluyor. ucuz olduğu için de garantiye falan vermek aklıma gelmemişti. garanti belgesini görünce aklıma geldi. halbuki bunu da gönderebiliriz. 6 ay önce aldığım kulaklığın 1 tarafı bozuldu. amazondan philips marka almıştım. hatta ondan 6 ay önce başka bir tane almıştım o da bozulmuştu. bunları göndersem olur mu? normal kulakiçi kulaklıklar. gönderen oldu mu?




 
kopma falan yoksa genelde direk yenisini gönderiyorlar.


  • solitude ov the lonliest star  (30.11.19 14:02:56) 
gerçekten mi? 6 ay arayla 1 yılda 2 tane aldım. ikisini de göndereyim o zaman.


  • black mamba  (30.11.19 14:05:41) 
bu arada garanti belgesi imzalanıp tarih falan yazılmamış. sıkıntı olur mu bu durum?


  • black mamba  (30.11.19 14:06:52) 
Fatura fotokopisini ekleyin yanına, sıkıntı olmaz.


  • John Bloor  (30.11.19 14:09:42) 
daha önce böyle bir şey göndermedim servise. kargoyla mı göndermek gerekiyor? kendim götürüp anlatmam mı gerekiyor? direkt bir merkez yok sanırım. internetten baktım yetkili servisler var ama nasıl göndersem bilemedim.


  • black mamba  (30.11.19 14:13:30) 
faturasıyla birlikte aldığınız yere götürün/gönderin yenisini gönderiyorlar. ben çamaşır makinasında yıkamıştım beats solo kulaklığı. haliyle bir süre sonra bozuldu, gönderdim yenisini yolladılar.. :P

sonra o da kendiliğinden bozuldu, onu da gönderdim bir kere daha gönderdiler yenisini..

sonra o da bozuldu ama garanti de bitmişti.. :P
  • asabi  (30.11.19 14:13:36) 
amazondan aldım. o yüzden bilemedim nereye göndersem.


  • black mamba  (30.11.19 14:19:20) 
Garanti belgesinin içinde yetkili servisler yazar. Onlardan birine götürmen lazım.


  • himmet dayi  (30.11.19 16:38:38) 
garanti belgesi kılavuz şeklinde değil de kutunun üstüne yapıştırılmış bir belge. servisi internetten buldum da amazon değil di mi muhattabım?


  • black mamba  (30.11.19 17:16:09) 
amazon türkiye ise mail atabilirsin, nedir ne değildir öğrenebilirsin. eğer yurtdışından aldıysan servisine gönder gitsin..


  • asabi  (30.11.19 17:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.