[]

Allah aşkına lütfen ama lütfen telefon önerisi yapar mısınız?

Herkese selam,

Daha önce de buradan dile getirmiştim hala İphone 5 s kullanıyorum ve artık telefonumu değiştirmek istiyorum, ancak bir araştırmaya başladım aman yarabbim ne göreyim x ler , a lar , note serileri, s serileri, xiaomi nin red mi leri prolar zartlar zurtlar. Sanırım her 15 günde bir yeni telefon çıkartıyorlar. Kafayı yedim resmen.

Bütçem maksimum 4 bin tl
İstediklerim: Şarjı iyi gitsin, kamerası iyi olsun, en az 4 sene beni yarı yolda bırakmasın

Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

 
bir an duyuruyu ben açtım sandım. ben de günlerdir aramaktan yoruldum gerçekten. dediğin özelliklere göre min 3500mah ve 4k lira sınırı koyarak şu listeye ulaştım ; www.epey.com

ama şöyle bir problem var bu değerler kağıt üzeri değerler ama hangisi en iyisi bilemiyorum. örneğin xiaomi note 8 pro kağıt üzeri efsane telefon. 64mp kamera da var ama kamerası için kötü diyorlar. arkadaşıma izlettim örnek fotoları o da kötü dedi. ama işte bilemiyorsun. takip edeyim bari ben de. bu listede mate 20 falan da var ama cidden bilmiyorum. benim de bütçem max 3.5
  • avatar is back  (30.11.19 14:23:35) 
@avatar is back: 2000 liraya satılan 64mp'lik samsung sensörlü kameraya açıkçası kötü diyemeyiz. Megapiksel büyüdükçe ışığa ihtiyaç duyar sensör. Gün ışığında iyi fotoğraflar çekersiniz 4000bin tllik aletlerle ne çekiyorsanız aynısını çekersiniz. Düşük ışık için de gece modu kullanırsanız sizi her türlü idare eder fiyatını tekrar hatırlayayım 2000tl. Ha diğer kameraları çöp ona katılırım geniş açısı ve makro kamerası oyuncak olarak eklenmiş ki gerek duymazsınız bunlara ana kamera dışına çıkmaya 64 mp sayesinde croplayip zoom yapacak netliği de makroya girmeye de yeter. 2000tlye alacağınız samsung ve huawei bu özellikler seviyesine ulaşamaz.
Benim tavsiyem mi9t 128 gb. 5000tlye kadar hangi marka model ne alırsanız alın o alacağınız telefondan altta kalır yanı yok. 2799tl su an xiaomi mi storelarda. 48mp sony imx586 sensör, telefoto ve geniş açı lensleri de iyi, amoled panel, 4000mah pil, snapdragon 730 işlemci 6gb ram 2799tl.
İsimlendirme hakkında da ufaktan bilgi olsun:Samsung a orta seviye demek, xiaomi "redmi" bütçe telefonu demek, "redmi note" orta segment giris demek, "redmi note pro" ise gayet orta üstüne yaklaşan makine demek fiyat fayda yani. Direkt "mi" ise daha premium ürünler anlamına geliyor. Tabi Çin'de yerel piyasada isimlendirme daha da farklı, oraya girmeyeyim. Hakikaten xiaomi urun isimlendirme işinin cılkını çıkardı haklısınız bilakis onlardan daha iyi fiyat/fayda oranı veren ürün süren yok piyasada.
Büyük teknoloji marketlere gidip xiaomi mi note8pro, mi9lite ve mi9t'yi inceleyin, 4 5bin lira vermeye gerek olmadığını anlayacaksınız bir telefona ekstra beklentileriniz yoksa.
  • karacigerim vur kadehlere  (30.11.19 15:01:48 ~ 15:04:12) 
benim metodum en ucuz samsung telefonu almak oluyor.
bana lazım özellikler en ucuz telefonda var zaten.

  • aslindasorunumpsikolojik  (30.11.19 15:10:15) 
@karacigerim vur kadehlere
Allah senden razı olsun sözlük gibi açıklamışsın :) peki 2017 çıkışlı olmasına rağmen samsung note8 alınır mı ?

  • paramolacak  (30.11.19 15:15:35) 
Xiaominin alabildiğin en yüksek modelini al.
Alabilirsen flagship denilen modellerinden al. Daha uzun süre götürür.

  • Trene çelme atan adam  (30.11.19 15:25:57) 
Mi max 3
şarzı yoğun kullanıma 1.5 gün gidiyor, az kullanıma 2.
fiyatı uygun
kamerası çok özel değil, iyi ve sıradan bir kamera.
2 sene gider, 4 sene gitmez, yani ben hor kullanıyorum 2 sene gidiyor max serisi bende. max 1 ve max 2 yi kullandım, memnun kaldım, şimdi de 3 kullanıyorum.
2 hafta kadar evvel yeni telefon çıkardı Xiaomi Note 10 Pro, 5 kamerası var, 108 megapiksel mi ne. Sıradaki telefonum o olacak inş. 5bin küsür bataryası var hayvan gibi. Belki yakın zamanda Tr ye gelir.
  • The_Lollok  (30.11.19 15:28:22 ~ 15:31:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.