[]

İkinci el kıyafet alışverişi sitelerini kullanıyor musunuz?

Dolap, Gardrops, Modacruz vs bu siteleri kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisini tercih ediyorsunuz? Gerçekten bir şeyler satılabiliyor mu bu sitelerden yoksa aylarca ürünlerin beklediği vakit kaybı uygulamalar mı bunlar?

Zamanında iyi para verip pek kullanmadığım birkaç parça şeyden kurtulmak için bu tip uygulamalar geldi aklıma ama hiç internet üzerinden ikinci el alışveriş deneyimim olmadığı için sizlere sorayım dedim. Her türlü fikre ve paylaşacağınız deneyimlere açığım ikinci el alışveriş uygulamalarına dair.


 
Dolaps gardrops a göre daha kalabalık. Değerinde değil de başımdan gitsin mantığıyla fiyat koyarsan satılıyor. Ürünü detaylıca anlat sonra iade falan uğraşma.


  • prizmatik  (30.11.19 14:02:37) 
Ters yazmışım, gardrops kalabalık :)


  • prizmatik  (30.11.19 14:36:53) 
Modacruz ve dolap kullanıyorum ben. 5-6 parça aldım şimdiye kadar. Ürün de yükledim, henüz alıcı çıkmadı ama. Atmaya kiyamiyorsan uygun fiyata yükle. Belli olmaz yani.


  • elorelia  (30.11.19 14:53:28) 
esim bi ara aktif kullaniyordu dolap'i. kiyafetlerinin cogu markaydi (guess, thilfiger, zara vs).

10-15 liraya koydu yuzde 80ini. satin alanlara da 2-3 tane tshirt hediye koyuyordu (cogu uni ogrencisiydi alanlarin). yorumlar artinca cogunu hizlica satti.

cok fazla soru soran pazarlik yapan oldugu icin bi sure sonra bikti, temizlige gelen ablaya verdi hepsini.

300e almistim 150ye satayim diyorsaniz bulasmayin derim. dolabimi bosaltayim, bos yere duracagina birileri giysin diyorsaniz mantikli.
  • brkylmz  (30.11.19 16:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.