[]

japonya'dan ne alinir

osaka sehrine gidilecek.
ne gibi hediyelik esyalar, belki gida urunleri alinabilir? veya fiyat kalite orani duzgun ne gibi urunler alinabilir giyim, elektronik, aksesuar vs olarak?



 
Osaka yi luksun baskentlerinden biri olarak kabul edebilirsin.almayi dusundugun pahali bir urun varsa osaka daki magazalara bir goz atmak gerekir.ben cok fiyata istedigim bir saati yakalamistim.kdv yi filan aninda dusuyorlar.
Adidas ve nike in ozel magazalari var.nike da kendi istedigim renklerde bir ayakkabi yaptirmistim.adidas ta japonya da olan serileri diger ulkelerde bulamiyorsun.
Elektronikte kendi ilgi alanlarina gore bakman lazim.buyuk departmant storelar var yodabashi gibi.bir gezinmek gerekir.en kotu yorgun oldugun zaman git bu magazalara komple bir katlari masaj aletlerine ayrilmis oluyor.siradan yat hepsinin ustune.tuketici elektronik aliskanliklari biraz farkli bu kardeslerin ama ust duzey elektronik almak istersen iyi fiyat yakalayabilirsin.benim osakadan her donusumde yanimda eizo monitor olmustur bir adet.
Tokyo akiba nin benzerini burada denden town olarak dusunebilirsin.ozellikle figur ,anime merakin varsa iyi gelir.
Genel alisveris icinde shinshaibashi isini gorur.uniqlo ve edwin magazalarini ziyaret edebilirsin.
  • duptıs  (30.11.19 00:18:25) 
yodobashi yi sadece tokyoda gördüm ama @duptıs ın dediği gibiyse osaka da da vardır. gitmeden sitesine bakıp fiyatlara bakabilrsin. hatırladığım kadarıyla japon marka ürünlerde ciddi fiyat avantajı vardı. kamera, lens, laptop vs mantıklı.
bi de hatıra olsun diye bi yukata alabilirsin.

  • sttc  (30.11.19 01:08:47) 
Ben olsam sumo ile ilgili hediyelik alırdım.


  • diffarentiationation  (30.11.19 01:43:22) 
Japon mali kalem al.


  • stavro  (30.11.19 10:30:13) 
Matcha ve matchali seyler,
Japonlarin parmak arasi terliklerle giydigi coraplarn(basparmak ayri, baya sirin bisi)

Bi suru degisik incik cincik zihnisinir urunler
  • kuehles blondes  (30.11.19 10:32:49) 
Kalem, defter


  • nax  (30.11.19 11:19:19) 
elbette japon viskisi, hatta alin ustune komisyonla ben sizden alirim


  • sweetoffice  (30.11.19 11:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.