[]

xbox one s aldım

arkadaşlar,

yanlış anlamadıysam xbox game pass kütüphanesindeki oyunları aynı zamanda online oynamak için sanırım game pass ultimate almak gerekiyormuş.

yani ayrı ayrı xbox game pass+live gold almak yerine direkt ultimate alıyorum.

xbox'ın sitesinde ultimate ilk 3 ay 5.99tl. sorum şu;

bu 5.99tl kampanyası acaba ne kadar daha devam eder? çünkü satın aldığım xbox'ta 1 aylık ücretsiz live pass var şimdilik onunla takılabilirim.

5.99 planına dahil oldum diyelim, 3 ayın sonunda plandan çıkabilir miyim? :) (çakal mod on)

 
hocam bu geçici bi kampanya, 3 ay sonunda aylık $15 oluyor. iptal edebilirsiniz.

benim önerim şu olur. hazır black friday iken önce gidip 3 yıllık xbox live gold stoklayın. maksimum 3 yıla kadar ekleyebiliyorsunuz zaten.

ardından bu kampanya ile xbox game pass ultimate alın. ultimate zaten live gold içerdiği için, sizde live gold, game pass falan ne var ne yoksa toplayıp o kadarlık ultimate'e çeviriyor. böylece 3 yıllık ultimate almış oluyorsunuz sadece live parası + 5.99 tl vererek
  • aguen  (29.11.19 21:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.