[]

Yeni doğacak bebeğe alt bezi ve islak mendil kac adet stoklanmali

1 numara 2 x 88
2 numara 4 x 88

Islak mendilde 24lu paket aldim bir 24lü daha almak niyetindeyim

Black friday indirimi varken alayim mi bez fln daha

 
Valla her boyu sırayla kullanacak 2 yıl saklarım diyoraan 6 numaraya kadar 2şer paket kesin al. Bazı bebek başlarda günde 5 kere yapıyor, bazısı günde 1 zor yapar, velhasış keşam doğmamış bebeğe don biçilmez. Ama 2 şer paket mantıklı. Belki 3 ve 4 numaraları 3er 4er paket alabilirsin, daha uzun süre kullanacağı için.


  • Hakan1980  (29.11.19 18:35:01) 
Kaç adet stoklanmali bilmiyorum ama özellikle yeni doğan bebeklerin altını silerken islak mendil kullanmak cildi tahriş edebiliyor, yeğenimden biliyorum. Onun yerine temizleme pamuklarini almaniz daha iyi olur. Şunlar:
images.app.goo.gl

  • Amaranta ursula  (29.11.19 18:42:24) 
Biz de stok mantığıyla gitmiştik ama 1 numarayı fazla almışız kaldı elimizde. Sanırım mühim olan bebeğin kaç kilo doğacağı ve ne kadar kilo aldığı süreçte. Biz 8. aydan sonra 4 numaraya geçtik. Uzunca bir süre 3 numara kullanmıştık. 1 ve 2yi hatırlamıyorum. İlle de stok yapmak istiyorsanız 2şer paketten fazla bez almamanızı tavsiye ederim.

Islak mendil için sürekli lazım olacak bir şey o yüzden stok sayısı çok önemli değil. Ancak bebeğinizin teni çok hassas ise pişik vb durumlar olabiliyor. Deneme yanılmaya ıslak mendilinizi bulup ondan sonra stok yapabilirsiniz. Biz unibaby yeni doğanla başladık şu anda sleepynin bambu yeni doğanıyla devam ediyoruz. Epey de memnunuz.
  • opium  (29.11.19 20:10:42) 
Yenidoğan doneminde günde yaklaşık 9 10 bez degistiriyorduk diye harirliyorum. Biz 1 numarayla baslariz diye dusunuyorduk, kiz 2 kg dogunca 0 numara bez stogu yaptik dogum sonrasinda.
Islak mendil bol bol alsaniz da olur, zaten surekli kullaniliyor.

  • turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon  (29.11.19 20:25:12) 
Açılın yeni anne geldi. Kızım 2 kasımda 2 aylık olacak. Şimdiye kadar 6 paket 1 numara bez kullandık. Elimizde 2 paket daha var, bitince 2 numaraya geçeriz hatta son paket küçük gelebilir. Islak mendilleri ben bir yaprağı ortadan 2ye yırtarak kullandım. Niye öyle yaptım, çünkü azcık kaka siliyosun mendilin her tarafı kirlenmeden atıyosun böyle yapınca 2 tam yaprak yani 4 yarım yaprak tüm totoyu temizliyor. 12li paket almıştım yeni bitti.


  • curukturpkokusu  (29.11.19 22:53:52) 
6 paket değil 8 paketmiş.


  • curukturpkokusu  (29.11.19 22:54:32) 
Islak mendili vaginal bölgesinde kulllanmayın; yapışma yapıyor• ıslak mendile ihtiyacınız yok. Su ile yıkayın•


  • mech  (30.11.19 10:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.