[]

tıraş köpüğü vs tıraş jeli

boyun bölgesini daha az tahriş edip mach 3 le kullanmak için hangisini seçmeliyim ?




 
Jel


  • all girls dream  (29.11.19 16:52:19) 
Jeli tek geçerim. Köpük onun yerini tutamıyor.


  • lisw  (29.11.19 17:15:00) 
Bence arada fark yok. Jel daha kaygan gibi ama kopuk sanki killar arasina daha iyi yayiliyor gibi.


  • duygusuzromantik  (29.11.19 17:25:47) 
Boynu yeterince ovmazsan hiçbiri bişeye yaramaz. Daha öncesinde orayı yıka sıcak su ve sabunla. Daha sonra jel ya da köpük sür.

Bana sorarsan eski usul. Tıraş sabunu ve fırçası.
  • elitoangelito  (29.11.19 18:58:47) 
Eski usul tıraş, güzel bir fırça ve kaliteli sabun kesin çözüm.

Güzel bir fırçadan kastım illa ki bilmem ne kılı filan olmak zorunda değil. 3 adet farklı niteliklerde fırça kullandım. Şunu gözlemledim ki düzenli kullanılan fırçalar zamanla oturuyor ve teninizin alışık olduğu yumuşaklığa erişiyor. Şayet çok uyduruk bir fırça almadıysanız belirli bir zaman sonra uyum sağlanacaktır.

Sabun konusunda da aslında Arko tıraş sabunu çok iyi bir seçim. Gerçekten de dünya çapında popüleritesi var. Hem ucuz hem de uzun süre gidiyor. İkincil önerim ise Proraso yeşil çay ve yulaf özlü olan beyaz kutudaki ürünü. Biraz hipster bir içerik gibi oldu ama Arko sabundan sonra en beğendiğim sabun bu oldu. Birkaç farklı ürün denemiş olmama rağmen hep Arko'a dönmüştüm, şimdi Proraso beyaz ürünü tercih ediyorum.

Not:Ayrıca bu "eski usül" adını da kim çıkardıysa... Evet "geleneksel tıraş" diye isim koyalım ama bence şimdiki jeller, köpükler, tak-kullan bıçaklar "yeni usül". Belli bir pratiklik getirdiği doğru ancak kalite ve sağlık kısmına katılmıyorum. Biraz kullanın aradaki farkı anlayacaksınız.
  • burka  (29.11.19 20:26:56) 
İkisi de değil. 5 liralık bir arko sabun bütün o pahalı jellerden daha iyi.


  • catch the arrow  (29.11.19 21:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.