[]

hoparlör cızırtısı

denemediğim şey kalmadı çıldıracak gibiyim. volume'u düşük bir seviyede sinyal sesi ve hafif bir cızırtı duyuyorum. bu işlerden anlayan birine gösterdim, farklı bir mekanda hoparlör çok iyi çalışıyor sorunsuz. aux kablosunu değiştir dedi, yenisini (kalitelisini) aldım, eve geldim sorun devam ediyor!

kabloyu takmayınca bi süre sonra ses geçiyor sanırım. çokça test edemedim.

hoparlörleri çöpe atamayacak durumdayım, yenisini almak da biraz maliyetli. böyle de dinlenmiyor. orijinal tamir yeri de başka şehirde.

bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
teşekkürler..

 
Kulaklık/hoparlor girişinde sorun olabilir Bluetooth hoparlör deneyin bir de. Muhtemelen o cizirtiyi duymayacaksiniz.


  • nick dedigin  (29.11.19 14:20:40 ~ 14:23:43) 
hoparlor farkli urunde kaliteli calisiyorsa kabloyuda degistirdiyseniz problem kaynaginizda.jak yuvasinin icinde kir,pas,korozyon veya esneme olmus olabilir.jak oynama yapiyordur.


  • duptıs  (29.11.19 14:27:47) 
elektrik hattında topraklama sorunu da olabilir.


  • Sir Anthony Hopkins  (29.11.19 14:44:48) 
Hoparlörü neden çöpe atasın ki? Başka yerde denemişsiniz sağlammış işte.

Sorun amfide demek ki, kabloyu da değiştirmişsiniz.

AUX kablosuyla ilişkisini anlmadım, hoparlör ve anfi birbirine bağlı ve enerji varken cızırtı yok da, anfiye sinyal vermek için AUX girişinden bir cihaz bağladığınızda mı problem var?
  • John Bloor  (29.11.19 14:51:35) 
çok büyük ihtimal topraklama sorunu


  • porn star  (29.11.19 15:28:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.