[]

basit bir elektronik davul seti

selam

çalıştığım kurum bir müzik grubu kurma kararı aldı.
seneler önce davul çaldığımı öğrenince beni de dahil ettiler ve reddedemedim.
enstrumanları da alacaklar.

giriş seviyesinde bir elektronik set aldıracağım ama daha önce hiç elektronik davul çalmadım. endişem şu, bu hafif setler kayar mı kick'e vurdukça?

koca koca davulları yere iyi sabitlemezsen kayıyordu, bunlarda öyle bir sorun olur mu?

bir de ben bir eleme yaptım ama 4bin TL mertebelerinde önerebileceğiniz bir set olur mu?

 
Marka olarak roland.

Kick ve hihat pedalının altında çivi gibi bir şey var. Sahnede halifleks gibi bir şeyin üzerinde olacağından çok kolay kayacagini sanmıyorum. Kaysa da çözülür bir şekilde.
  • kisa  (29.11.19 13:03:50) 
kayar. davul halisi diye bir sey var o yuzden. davul halisi :)))

normal dandik hali al ser davulun altinda. oturan adam da halinij ustinde olsun.
  • alperz  (29.11.19 16:24:27) 
bütçe gayet iyi bence . basit değil baya iyi bir ikinci el bulabilirsiniz . roland ya da yamaha ikinci elde sorun çıkartmaz.


  • gunesimden kac  (30.11.19 10:05:40) 
@gunesimden kac: kurum asla ikinci el almaz :)


  • teritori  (02.12.19 10:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.