[]

Bedelli Askerlik Muayene

merhaba, edevlette şöyle bir uyarı var

"1. Temel eğitime sevk edilecek yükümlülerden yoklaması olmayanlar yoklamalarını sevkleri öncesinde yaptırmaları gerekmektedir. Yoklamasını yaptırmış olsa dahi rahatsızlığını beyan eden yükümlüler muayene için tekrar askerlik şubelerine müracaat edebileceklerdir.

2. Birliklerine planlanan zamanda katılmayan yükümlülere 1111 sayılı Askerlik Kanunu 47’nci maddesinde belirtilen hususlar haricinde işlem tesis edilmeyecek, bu yükümlüler kapsam dışı kalabileceklerdir."

en altta da şöyle bişi var:

"En son Yoklama Tarihine (15/11/2019) kadar yoklama işlemlerinizi yaptırmanız gerekmektedir."

o kadar ilgilenemedim ki şu işle, pzt günü teslim oluyorum. gitmeden önce yarın falan bi askeri şubeye gidip muayene olmam gerekiyor mu? napmam lazım

 
Bende de aynı uyarı vardı ama bedelliye ilk başvurduğumda. Sonrasında bir sorun çıkmadı ama ben zaten sevk kağıdını almak için şubeye gitmiştim. Sen bir uğramaya çalış derim, ne olur ne olmaz.


  • prole  (29.11.19 12:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.