[]

Bel ağrısı için egzersiz

Selamlar,

İki gündür otururken ve eğilirken çok zorlanıyorum. Son iki aydır sürekli masa başında uzun saatler çalışmak zorunda kaldım. Nedeni bu sanırım. Soğuk almış da olabilirim. Kas gevşetici ve ağrı kesici krem kullanıyorum ama pek işe yaramıyor. Özellikle sandalyede otururken canım çok acıyor. Ne tarz egzersizler yapmalıyım?

Teşekkürler.

 
vücut geliştirme. sadece deadlift yaparak tek bölgeyi çalıştırırsan daha zararlı olabilir.


  • diffarentiationation  (27.11.19 22:24:57) 
Kısa vadede bel kaslarını rahatlatacak spesifik egzersizler arıyorum aslında. Yoga pozları falan.


  • epistemic_regress  (27.11.19 22:27:48) 
fizik tedaviye gidin önerirler mutlaka bir şeyler. devlet hastanesinden bir randevu ve 5 dakikalık muayneye bakar


  • argent dawn  (28.11.19 10:05:21) 
Bel ağrısı ile beraber ayakta çekme baldırda ağrı vs.. varsa özelden mesaj atın konuşalım kendi uyguladıklarımı yazayım onun harici sadece bel ağrısı varsa sırtınıza yük bindirmeden yerde yatar halde yapılabilecek rahatlatıcı hareketleri denemenizi öneririm.

Bel fıtığı bile çıksanız ( -ki bel ağrısı ile başlamaz genelde korkmayın ) doktorlar pek yardımcı olamıyor. Bu kişinin kendi ile çözebileceği bir şey belki 500 kişi ile konuştum 50 tane yöntem denedim ama sonuç olarak size söyleyebileceğim şey şu ki ; sırtınızı sıcak tutun.Dik oturun ve dik durun. Sırtınızı sürekli koruyun terlememeye çalışın havalar soğudu çok tehlikeli. Bunların yanında da YOGA hareketlerini sırtınıza yük bindirmeyenlerini yapın. Esneme vb.

Geçmiş olsun.. :)
  • denizmaniaherif  (28.11.19 10:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.