[]

Cam Balkon

Merhaba arkadaşlar,

kışa girmeden balkonu kapattırayım diyorum.. Var mı bu işte dikkat edeceğim noktalar? Balkon kuzeye bakıyor güneş görmüyor.

Teşekkür ederim...

 
az bir farkla renkli cam (siyah) yaptırabilirsin. 2 parça halinde oluyor, en üstte açılmayan, ufak pencerecikler (kısa olan kısım); sonra da normal açılıp sürüklenen camlar başlıyor.
tavsiyem tam olarak burada olacak. o üstteki sabit minik pencerecikler aşağıda olsun. ben böyle yaptırdım. hem daha sağlam oldu hem de bence daha mantıklıydı.
açma zincirini rica ediyoruz paslanmayan düzgün bişey taksın.
çamaşırlık ekletebilirsin.
havalandırma deliği açmazlarsa, doğalgaz aktif ederken sorun yaşarsın. zaten oturduğun ve doğalgaz aboneliğin olan bir evse sorun yok. (yine de güvenli değil)
bu kadar.
  • han20  (27.11.19 20:12:50) 
doğalgaz bu balkonda değil... ama yine de belki havalandırma koyulur..
ama açılmayan pencerecikleri anlayamadım... fotoğraf var mı acaba?

  • gaea  (27.11.19 20:16:59) 
Fiyat al dört beş yerden. Arada 1000 - 1500 lira oynuyor, daha bir ay önce denedim.


  • lisw  (27.11.19 20:17:19) 
Biz kapattıramamıştık belediye izin vermediği için. Çevre binalarda varsa sıkıntı olmaz


  • goodman  (27.11.19 20:49:09) 
albert genau markasını tavsiye ederim. cam rengi mavi. çok hoş görünüyor, yeşil de güzeldir. cam balkon sisteminin oturtulacağı balkon mermerinde eğrilik var mı ona bakın. mesela bizimki eski bina olduğu için biraz kırılıp mermer yapıştırıldı, onun üzerine de sistem oturtuldu.

bazı camlar eski tip cam kapılar gibi yan yan kapanıyor, camın ilerlediği metal eni 1 karış olanları kastediyorum. lütfen onlardan yaptırmayın
  • MtKrt  (27.11.19 21:36:48) 
Cam birleşimlerini plastik değil de aliminyum olandan isteyin, fiyatı azıcık arttırır ama daha şahane olur. Hatta mıknatıslı aliminyum çıtalı olursa daha da şahane olur.


  • John Bloor  (28.11.19 08:34:29) 
camların arasına silikon değil alüminyum çıta yaptır. bi süre sonra o silikonlar sarıyor soluyor kopuyor.


  • mutantking  (28.11.19 15:20:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.