[]

En iyi vpn hangisi

Zenmate ve hotspot kullandım bunlar cortlayınca browsece geçtim premium aldım fakat son zamanlarda Phishing sitelere yönlendiriyordu. Güvenle ve maksimum hızda kullanmak için hangisini tavsiye edersiniz paralı da olabilir ücretsiz yoksa.




 
öncelikle ücretsiz ve güvenli bir vpn yoktur. zenmate ve hotspot çalışsa bile geri dönmeyin.

Bilinen sağlam expressvpn, pia ve nordvpn vardı.

NordVPN bir iki skandal yaşadı, güvenlik olarak çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum ama yine de büyük bir eksi bu skandallar.

PIA iyiydi ama bu ay başka bir firmaya satılacak yeni firma da iyi durmuyor.

ExpressVPN'i yıllardır kullanıyorum gayet süper.
  • aguen  (27.11.19 17:07:53) 
Kaspersky'ın da varmış deneyen var mı?


  • sordum soruyu  (27.11.19 17:27:16) 
ExpressVPN+1


  • kaset  (27.11.19 18:07:32) 
Ben çoğunlukla netflix ve biraz da genel için hotspot premium kullanıyorum. Hız sorunu yok, dediğiniz phishing hiç olmadı ve en önemlisi Amerika netflix bağlanınca hiç hata vermiyor, her şeyi izleyebiliyorum.


  • catch the arrow  (27.11.19 18:14:54) 
en iyi vpn kendi vps'in üzerine kurduğun vpn'dir. (bkz: openvpn )

phishing sitelerinden korunmak istiyorsanız nod32 ve firefox'un kendisini tavsiye ederim.
  • false pretension  (27.11.19 18:18:46) 
nord, pia vb.'nin şöyle bir sıkıntısı var, Türkiye bir şekilde bloklamış bunları. Kendi yazılımlarını kullanarak bağlanamamıştım ben.

Windows'un (veya mac kullanıyorsan mac vs) ayarlarından l2tp, ikev2 miydi neydi o tür protokollerden bağlanman gerekiyor. Paralı alırsan çalışmazsa korkma, Türkiye'de yaşadığını hatırla :D
  • nhk ni youkosu  (27.11.19 18:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.