[]

google account kurtarma

Selam,
İşyerinden ayrılırken çok önemli fotoğraflarımı yeni açtığım bir google drive hesabına yükledim ama hatırladığım şifre tutmuyor malesef. Ne yaptıysam açamıyorum. Malesef aceleyle telefon email vs detaylar eklemeyi de ihmal ettim. Hesabın açıldığı wi-fi'dan, cihazdan ya da hesabın açıldığı gün tarihi ile de kurtarılabildiğini gördüm bir yerlerde ama bu tam olarak nasıl yapılabiliyor, bilen varsa çok makbule geçer gençler.



 
Kurtarma sorusu secin diyor mail alırken cevap girmeniz gerekiyor soruya. Kurtarma sorusu da mı işe yaramıyor.?


  • nick dedigin  (28.11.19 18:24:25 ~ 18:25:41) 
Bilmiyorum, ilginç bir şekilde kurtarma sorusu çıkmıyor. Maili kurarken atladım o seçeneği galiba.


  • ikinci ihtimal  (29.11.19 00:08:09) 
Ya ilintili mail ya kurtarma sorusu istiyor mail alırken, mail girmediyseniz kurtarma sorusu atlanamiyor bildiğim kadarıyla, ancak her şifremi unuttum girişiminde karşınıza çıkmayabiliyor. Farklı yerleri tıklayarak tekrar deneyin.

Ya da şu videodaki youtu.be adımları deneyin dediginiz üzere mailinizi oluşturduğunuz yıl ve ay sorusu çıkmis orada, o da yardimci olur belki.

Ümitsizliğe kapılmadan acele etmeden farkli zamanlarda tekrar tekrar deneyin. Arka arkaya çok denemek güvenlik engeline takılabiliyor.
  • nick dedigin  (29.11.19 00:53:16 ~ 01:12:34) 
Evet, işte videodaki "when did you create this account?" sorusu bir türlü bende çıkmıyor. Bir tek bunu hatırlıyorum, bu çıksa belki bir şansım olacak. Tekrar deniyeceğim artık dediğiniz gibi. Umarım çıkar. Teşekkürler.


  • ikinci ihtimal  (29.11.19 17:10:56) 
Ayni videodaki siralama ile ayni yerleri tiklayin. Rica ederim.


  • nick dedigin  (29.11.19 18:13:25) 
Videodaki gibi sorular sorsa cevaplayacağım. Sormuyor işte :(


  • ikinci ihtimal  (01.12.19 22:22:21) 
Sifremi unuttum deyince isteğinizi değerlendirebilmek için zamana ihtiyac var size ulaşabileceğimiz e posta girin diye bir seçenek çıkmıştı bende, o da mı çıkmıyor?

Maili yazdim bir şifre girdim kabul etmedi sonra altta şifrenizi mi unuttunuz tikladim sonra son hatırladığım şifre sordu ona da başta girdiğim şifreyi girdim sonra yukarıda yazdığım seçenek cikti. Siz de bir de bu adımları deneyin.

Hesabı açtığınız yere gidip o wifiye bağlanıp deneme şansınız varsa o da işe yarayabilir belki. Daha önce giriş yapılmış konum ve ağdan bağlanınca farklı sorular çıkıyor olabilir.
  • nick dedigin  (02.12.19 00:48:02 ~ 00:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.