[]

Ekmek ve şeker yemeden yaşamak mümkün mü?

biraz önce bir duyuru okudum da. sigarayı bıraktığımdan kelli, 1 sene içinde ben de ideal kilomdan 10 kilo fazla almış durumdayım. kilo verme araştırmaları içerisinde her yerde, bu ekmekle şekeri kesmek, tüketmemek gerektiği yazıyor.

Peki bunları hiç yemeden yaşayanınız var mı aranızda?
vücudun bunlara ihtiyacı yok mudur?
güçten düşer miyim? vs. vs.

 
tabi ki de yasarsin. seker yerine meyve yiyeceksin. beyaz ekmek yerine de tam tahilli/kepekli ekmegi tercih edebilirsin.


  • ermanen  (18.04.10 18:53:43) 
birçok besin vücutta şeker olarak depolanıyor zaten. hem meyvelerden de alıyorsun şekeri. şekerli besinler ekstradan şeker sağlıyor. aslında gereksizler ama yemeden de duramıyoruz işte.


  • daysleeper  (18.04.10 18:55:33) 
şahsen ben bugüne kadar hiç ölmedim bunun yüzünden :/


  • numbernine  (18.04.10 21:09:56) 
Benim sozlukte, Garantili Zayiflama Yontemi diye actigim basliktaki 1 no'lu entry'yi okur ve uygularsan, gelecek sene bu zamanlar eski kilona donersin.


  • compadrito  (19.04.10 00:22:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.