[]

Sahiplenmek ama?

Arkadaslar evin onunde baktigim iki tane kediyle ev arkadasi olmayi dusunuyorum. Bunlar icin her turlu bakim, temizlik, asi, tirnak kesme dahil topluca hizmet alabilecegim bir veteriner var mi? Var tabi muhakkak ama cokta masrafli olmasin istiyorum, dolayisi ile tanidik bildik birileri guzel olabilir. Bu konuda beni yonlendirebilecek birileri varsa cok sevinirim.




 
Dostum ilk etapta düzenli aşılar var. Aşı başına 60-90 arası bir şey ödersin. Tırnakları zaten o ara ücretsiz keser çoğu. Aşılar standart ücret. Hastalanmadiklari surece de veteriner masrafi olmaz. Tam tarife konusunda simdi hatirlamiyorum ama kedi basina bir 250-300 senelik aşı masrafı verirsin muhtemelen. Bazi asilar opsiyoneldir. Onlari yaptirmazsin durumun yoksa. Nerede oturduguna gore belki referans verebilirim veteriner konusunda.


  • prole  (27.11.19 12:41:25) 
Ek: bu söylediğim ilk yıl içindi. Takip eden yillar bu kadar asi yok. Tırnakları kesmeyi de kendin ogreneceksin kedi tirnak makasi alip. Haftada bir ya da iki haftada bir kesebilirsin kendin.


  • prole  (27.11.19 12:42:52) 
Sariyer civarindayim, burada mahalledeki teyzelerin gittigi bir vet var ona da soracagim, tesekkurler ilginiz icin.


  • thesomberlain  (27.11.19 13:52:28) 
Ben de Sarıyer'de oturuyorum. 2 yıla yakın düzenli gittiğim İbrahim bey var Kilyos'ta.

İlgi alakası çok iyidir. Kedileri sokaktan aldığınızı söylerseniz fiyat konusunda da yardımcı olabilir.

kilyos-veteriner-muayenehanesi.business.site
  • jack ass  (27.11.19 15:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.