[]

istanbul bağdat caddesi kısırlaştırma işlemi için veteriner

merhaba :(

4 gündür kabus görüyorum :(

kedilerimin canları hiç yansın istemiyorum aşı olduklarında onlarla ağlıyorum ama kısırlaştırmak zorundayım.

bir anne bir kız bebek bir de erkek bebek var.

anne - kız - erkek olarak sırayla 3 kere bu korkunç süreçten geçeçeceğim.

anneyi sokaktan aldığımdan beri götürdüğüm bir veteriner var. her şeylerini onlar yaptı. aslında kısırlaştırma işlemini de onlar mı yapsa bilmiyorum :(

kedilerimi öperek tırnak kesiyorlar düşünün yani :) <3 <3 <3

veteriner önerisi mi almalıyım? nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum?

bazı yerlerde 5 gün kedicikler orada kalıyolarmış :( bence o da üzücü.

canım sıkkın, kabus görüyorum. benim veteriner ayılınca sahibine teslim ediyor. doğrusu nasıl?

 
instagram.com
takip ettiğim şu sayfanın sahibi yeni kısırlaştırdı kedisini, her aşamasını da paylaştı bir bakın isterseniz

  • ozgur bir kusun hatirati  (26.11.19 21:54:22) 
anne kız olarak daha korkunç bir süreç, yoksa erkek kedininki kolay oluyor genelde.

bağdat caddesinde değli ama ben iki kedimi de Vetkadıköy'de yaptırmıştım. Dimitri bey vardır, hangi veterinere sorarsanız sorun saygı duyar kendisine. Yerleri kadife sokağı dik kesen Halis efendi sokakta.

onun dışında bağdat caddesinde gerçekten işini güzel yaptığını bildiğim veterinerlerden bir tanesi de Cadde Veteriner Kliniği, göztepe parkına gelmeden cadde üstünde solda. ben kedilerimi hiç götürmedim ama duyduğum herkes orda gördüğü ilgiden ve veterinerin bilgisinden oldukça memnundu.

ben benim kedileri ve mahalledeki kedilerimi hep ATA veterinere götürüyorum. Bunun yeri de selamiçeşme özgürlük parkının karşısında. Vedat bey gerçekten çok bilgili çok ilgili ve vicdanlı bir insan. kedilerimi gözüm kapalı emanet ederim kendisine.

ben sizin yerinizde olsam bildiğim veterinerden vazgeçmem. yok en güvenilirini bulmak isterseniz de benim ilk tercihim Vetkadıköy olurdu. Dİmitri bey candır gerçekten.
  • cedric tweedledee  (26.11.19 23:40:17) 
kisirlastirma ameliyatı kabus görmenize sebep olacak kadar zor bir ameliyat degil. hatta veterinerler icin rutin bir ameliyat sayılır. öncelikle sakin olun ve bunun kedileriniz icin her acidan daha iyi olacağıni düsünün ve panik yapmayın.

evet, narkozdan yeni uyanmış yavru bir kedi icinizi acitabilir ama inanin genelde ertesi güne bir seyleri kalmıyor. 5 gün (!) orda kalması tamamen abartı. herhangi bir komplikasyon olmadiysa ameliyattan bir kaç saat sonra ayildiginda kedinizi alıp eve götürebilirsiniz. o gün biraz sersem olur, az yer, bol uyur ama ertesi sabah aman dikiş yeri patlamasın diye dolapların üstünden atlayan kedinin pesinde koşarak bulursunuz kendinizi.
  • pilav  (27.11.19 00:18:22) 
Metinden Soruyu net anlayamadım. Ayrıca öperek tırnak kesmek biraz abartı olmuş. Henüz kısırlaştırma operasyonu da yaptırmadım ama genel olarak belirttiğiniz lokasyonda iki başarılı veteriner söyleyeceğim. Araştırıp, kendileriyle konuşup karar alabilirsiniz belki.

Bostancı - dr. House
Küçükyalı - can dostu
  • prole  (27.11.19 00:22:31) 
kısırlaştırmayı da onlar yapsın. kedinizi ve huyunu suyunu biliyorlar. öneri bir veterinere değil de kedinizi çok iyi tanıyan veterinere güvenmek en doğrusu.


  • tururo  (27.11.19 00:26:52) 
prole'nin dediklerine ek olarak:

Adatepe petmosfer veteriner kliniği.
kedimi ölümden döndürdü, iyi bir veterinerdir.

ama bence de kendi alışık olduğu veterinerinin yapması daha iyi olur.
  • blatta hiberna  (27.11.19 01:19:22) 
Operasyondan sonra 4-5 gün veterinerde kalması antibiyotik verildiği için diye biliyorum. Bırakmazsaniz antibiyotik için her gün götürüp getirmeniz gerekir. Kolaylıklar diliyorum umarım her şey yolunda gider.


  • nick dedigin  (27.11.19 01:35:02 ~ 01:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.