[]

PS4 - Black Friday ile Hangi Oyunu Alalım?

Hazır indirim varken playstation store ile playstation oynamaya yeni başlayan birine hangi oyunları tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.


 
ben metro exodus ile dmc yi aldım bayadır oynamıodum ps4, metronun ing seslendirmesi ve hikayesi baya zayıf bence. oynanıs olarak önceki oyunlara benziyor ama tünele sıkısıp kalmak yerine yarım acık dünya bi haritada dolasıosun ve atmosferi icine cekio arada. güzel bi post apokaliptik dünya olmus, motion bluru düsürünce de görsel olarak baya beğendim oyunu çok hatırlanır bi yanı yok ama oynatıyor kendini. dmc çok oynayamadım daha ama klasik hack n slash gibi duruyor. hikaye ve lorunu bilmiom saf aksiyon diye aldım, heavy müzik esliğinde canavar kesion kombo falan kasıon zevkli. oynamadıysan gowu al ama bence, oynadıysan spidermani al. onları da acıklayamıcam üsendim su an :d ac odyssey de idare eder bir rpgydi bence oyuna para verdim saatlerimi yedirmem lazım diosan.


  • ryderdew  (26.11.19 22:33:32) 
spiderman
god of war
rdr 2
  • mattiadestro  (26.11.19 23:51:07) 
red dead redemption 2


  • taurina  (27.11.19 00:13:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.