[]

Özellikle bayanlar cevap verirse çok iyi olur

Merhaba hanımlar,
N11, Trendyol gibi internet satış kanallarından, kıyafet vs alma durumunuz nedir, nasıl oluyor.
Şöyleki şahıs işletmesi kurdum ve bu bahsetiğim kanallar üzerinden iç giyim ve kıyafet vs satışı yapma düşüncem var.
Ürünlerin illa manken üzerinde resmi olmasımı önemli yoksa sadece ürünün güzel çekilmiş resmi ve fiyat/kalitesi vs mi önemlidir?

Pek anlatamamış olabilirim, mankene giyidirip resimlemek için pek kaynağım yok şuan için, ürün resimlerini sade bir şekilde yüklesem, bayanlar girip incelediği zaman kötü bir intiba mı bırakır ?

 
evet, manken önemli. diğer türlü internet alışverişi zaten riskli birde masa üstündeki ürünün hiç cazibesi olmaz. hatta geçen trendyol'da erkek manken vardı. adam klasik doğu erkeği sıradan bir insan, manken olarak torbacı bulmuş trendyol dediler. twitter'da konu oldu. manken de cidden ortalama üstü güzel, yakışıklı olmalı.


  • anarsika  (26.11.19 13:35:34) 
Gerçek insana gerek yok bence, cansız mankene de giydirsen ne olduğu belli olur.


  • John Bloor  (26.11.19 13:37:13) 
bizim için üstte nasıl durduğu önemli, yoksa sadece kıyafet olursa bir şey anlaşılmaz. manken şart yani.


  • tabirimekruh  (26.11.19 13:39:35) 
Bedende durus onemli. Gardrops da oneriyor.
Yuzu gorunmese bile bir tasiyici beden ve beden olcusu bilgisi gerekir.
Manken 36 beden gibi
  • janderzel zartanyan  (26.11.19 15:09:17) 
kumaş içeriğini mutlaka yazın. eğer Basic tarzda ürünlerse cansız manken de gayet işgörür.


  • not dark yet  (26.11.19 15:12:28) 
kiyafeti manken gosteriyor. iyi manken olacak bir de. ortalama bir giysi iyi manken ve fotografci ile kaliteli algisi yaratabiliyor. satista olusacak fark manken ucretini amorti eder bence.


  • jimicik  (26.11.19 15:19:41) 
ben dolap uygulasmında 2. el kıyafet satıyorum, 10tl lik bir şey için bile üstte duruşu var mı? diyorlar.

ayrıca üstte duruşu çekilmiş kıyafetler çok daha hızlı satılıyor.
  • benaslinda  (26.11.19 16:01:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.